StyleWe new shopping destination


Iako je internet preplavljen brojnim stranicama koje nude garderobu i modne dodatke, ovih dana otkrila sam još jedan koji se izdvaja porilično jedinstvenim krojevima garderobe. Riječ je o sajtu StyleWe. Sjedište je u Londonu u Velikoj Britaniji. Cijene su malo više nego kod onih standardnih kod kojih možda često naručujete, ali to odgovara njihovom kvalitetu kao i  motu i želji da budu originalni.Poštarina je besplatna za narudžbe iznad 60$, a ukoliko skinete njihovu aplikaciju imate i 20% popusta na narudžbu. 

Kada sam htjela da izdvojim neke stvari koje možete da naručite izgubila sam se u toliko ljepote, ali evo nekih predloga. Kombinezoni koji su mi se dopali i koje biste možda mogli iskoristiti i za predstojeće praznične proslave.


Although the Internet is flooded with websites which offer clothes and fashion accessories, recently I have found a website which stands out for its rather simple clothing style. I am talking about StyleWe website. It is located in London, Great Britain. The prices at StyleWe are a bit higher than at those standard websites you frequently order from, but this matches the site’s quality as well as motto and desire to be original. Shipping is free for orders over $60 and if you download their application, you will have a 20% discount on your order.

When I wanted to pick some things you could order, I got lost in the amount of beauty the site offers. Here are some suggestions. Jumpsuits that can be used also for parties.

Beige jumpsuitPonudu ostalih kombinezona možete naći OVDE
Offer other jumpsuits can see HEREComments