Small beauty basket

While I work on TV, do not watch TV because I get to perform the all but annoys me when I see an ad for something that is on sale and then it bugging me so I have to go and see what is there. Rather, it is a must for any wardrobe, but now it's haunting me makeup :). So I heard a commercial for discounted prices in CM and I went otherwise intended to buy eyeliner (which was not on sale) and come out with a few things one of which is reduced. And this is what appeared in my shopping cart.

Iako radim na TV slabo gledam TV, jer ne stignem da sve propratim, ali me nervira kad ugledm reklamu za nešto što je na sniženju i onda to mene kopka pa moram da odem i vidim ima li šta. Prije je to bilo pod obavezno za garderobu,ali sada me proganja šminka :). Tako sam čula reklamu za CM i otišla sam inače sa namjerom da kupim ajlajner (koji nije bio na sniženju) i izašla sa par sitnica od kojih je jedna snižena. Te evo šta se našlo u mojoj korpi.




I went on eyeliner, and as I discovered this gel, I think I'm weak to ever bought one a classic. I agree with him that the thinner the line, but if like me you do not have a steady hand, my proposal is this. So far, I bought this Essence. I had a dark gray, and this shade of black 01 Midnight in Paris. Easy to apply, does not stain. The only criticism is that sometimes in people with lowered eyelids, after about 5 hours of wear, some copies of the upper eyelid, but not necessarily. Yet paradoxically, as it is somewhat difficult to remove. With the exception of the fine četkucu (there is Essence and Catrice) is very easy to handle it.

Otišla sam po ajlajner, i pošto sam otkrila ovaj u gelu, mislim da slabo da sam ikada više kupila onaj klasični. Slažem se da su kod njega linije tanje, ali kad kao ja nemate baš mirnu ruku, moj predlog je ovaj. Ja sam do sada kupovala ovaj Essence. Imala sam neki tamno sivi i ovu nijansu crne 01 Midnight in Paris. Lako se nanosi, ne ostavlja mrlje. Jedina zamjerka je što se ponekad kod osoba sa spuštenim kapcima, nakon npr.5 sati nošenja, malo preslika na gornji dio kapka, ali ne nužno. Ipak paradoksalno je što ga je pomalo teško skinuti. izuzimajući to uz finu četkucu (ima je Essence i Catrice) veoma je lako rukovati njime.



When I was already in the rackof Essence I bought  lip liner in shades of mauve satin 06, and I complement existing collection consisting of 07 pencils in shades of pink and cute 08 red blush. I must say that I like the softness of pencils at application, as well as the intensity of the color. The only problem I had to sharpen them, after the first time the 07 decays. I'll have to buy a new one.

Kad sam već bila na Essence polici kupila sam i olovku za usne u nijansi 06 satin mauve, te sam upotpunila postojeću kolekciju koja se sastoji od olovaka u nijansama 07 cute pink i 08 red blush. Moram reći da mi se dopada mekoća olovaka pri nanošenju, kao i intezitet boje. Jedino sam imala problem da ih naoštrim, posle prvog puta ova 07 se raspada. Moraću kupiti novu.



I like Essence blushes too, because they are somehow gentle, has most colors, and the day definitely choose something inconspicuous, so I decided to Silky touch blush -shade 10 adorable.

Meni se dopadaju i Essence rumenila, jer su mi nekako nježna, većina nijansi, a za dan definitivno biram nešto neupadljivo, pa sam se odlučila za nijansu Silky touch blush - 10 adorable.



Along the way we saw a figure in the collection lacks normal shade of yellow nail polish (I had some Maybelline and was beautiful in the bottle, on the nails was DESPAIR), and since we are just like them Essence varnishes decide to buy it, and there is still so many that we trebajuu :) This iz colour 137 wanna be you sunshine.

Usput vidjeh shvatim da mi u kolekciji nedostaje normalna nijansa žutog laka za nokte  (imala sam neki Maybelline i bio je lijep u bočici, na noktima  je bio OČAJ), a pošto mi se baš dopadaju Essence lakovi odlučim da ga kupim, a ostalo je još toliko njih koji mi trebajuu :). Ovo je nijansa -137 wanna be you sunshine.


Eventually, I stopped by the Art Deco makeup, and the action were lipsticks, shadows and blushes a few, so I decided to shade 35. Soon I will do a review, because I figured that I would buy another one, so I will write about both at once. In short: I like the quality and hue.

I na kraju sam zastala kod Art Deco šminke, i na akciji su bili ruževi za usne , par sijenki i rumenila, pa sam se odlučila za nijansu 35. Uskoro ću napraviti recenziju, jer sam zaključila da ću kupiti još jedan,pa ću pisati o oba odjednom. Ukratko: dopada mi se i kvalitet i nijansa.





And just as I photographed all of this I remembered that I had a girls' night and I took a quick makeup and put new lipstick. I was a bit photographed from a bad angle, so it turns out that I have no mouth, but I will do a review of normal. This was coming :)

I taman dok sam sve ovo fotografisala sjetila sam se da imam neko djevojačko veče te sam se na brzinu našminkala i stavila novi ruž za usne. Malo sam se fotkala iz lošeg ugla,pa ispade da nemam usne, ali za recenziju ću uraditi normalne. Ova je bila u naletu :)


Until next post :***

Do idućeg posta :***


Comments

  1. prelepi noviteti :) ruz ti divno stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Nekako sam se fotkala iz ptičije perspektive, pa mi dođe tanka gornja usna, ali napraviću bolje fotke :)

      Delete
  2. Ma na kojem ti tv-u radis :D poznata si mi kad smo kod toga :D

    ReplyDelete
  3. Super si se našminkala,prelep ruž :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Nekako nikad nemam dovoljno vremena za sebe pa uvijek zbrzim šminkanje. Štedim na sebi :).Biće bolje ;)

      Delete
  4. Divna šminka i odličan ulov, ti AD karmini su sjajni !

    ReplyDelete
  5. Hvalaa :), ej nisam nikad imala ove karmine i ovaj mi se baš dopao. I boja mi je fina.

    ReplyDelete
  6. Divni noviteti i dopada mi se taj prolećni makeup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Rekoh sve ja to na brzinu, ali posto planiram neke ozbiljnije fotke malo cu da se vise potrudim da to bude preciznije :)

      Delete
  7. Joj ja imam skroz nemirne ruke i stavljanje eyelinera mi je najčešće prava noćna mora. Kažeš lakše ti je s ovim u gelu? Nisam probala, uvijek sam mislila da će mi s njim biti još teže.. Lijepi su ti svi noviteti, posebno ovaj žućo <3
    Super ti stoji ovaj look :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa meni je neuporedivo lakše nanositi sa gelom, šta znam. Dosta je sigurnije i preciznije,mada možda je to subjektivno mišljenje. Hvala, a žuću ću već danas da nalakiram, pa ćeš ga vidjeti u novom postu. Hvala na komplimentima :)

      Delete
  8. Super make up,bas mi se dopada kako si istaknula oci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. Žao mi je što sam bila kratka s vremenom, i nisam uspjela to ljepše fotografisati. U svakom slučaju hvala :)

      Delete
  9. sviđa mi se ovaj žuti lakić, a makeup je odličan! :) jel to plavo sjenilo ili olovka?

    ReplyDelete

Post a Comment