Jesen u mom sokaku...MM#2

Jesen u mom sokaku, lišće pada na sve strane...heh...volim ja ovog Tozovca, jeste da je to onaj momenat kada ne bi čovjek iz kafane, jer se završi sa čitavim redom sličnih pjesama, znate ono, kad vas svaka pogađa:). Šta bi bilo tek da još i pijem??? E tako, pa kao što već i znamo jesen stiže tačno u 22.44 minuta. Nije da se specijalno radujem, ali šta da se radi. Ima ona i svojih prednosti, zna da bude romantična, iako ponekad na granici sa tugom, ali...šarena je, nekako čulna...podsjeća me na kamin, na čaj, na mekanu deku, na neke vunene čarape, džempere, ono kad se sklupčate i pokriveni čitate knjigu, čaj je na stolu, napolju pada kiša...kao u filmu. Eto napisala sam i nešto lijepo za jesen, iako nisam zvanično ljubitelj iste. Na MM grupi sam predložila temu jeseni za ovonedjeljni MM, i cure su usvojile -HVALA!!! Neke će raditi u paru, neke grupno, više nisam ni skontala ko sa kim i koliko nas je, ali mi je drago da se i ove nedjelje družimo. Ja sam imala zamisao da to bude nešto zeleno, crveno, braon, onako u bojama lišća, i za to sam namjenski kupila lakove.Koristila sam Essence iz Snow White kolekcije 07 Bashful, Essence 116 Gorgeous bling,bling, Maybelline 181 Charged and ready, šljokice u crvenoj boji, čačkalicu, ćetkicu i Essence topcoat-gel look.

Zamislila sam za mi nokti izgledaju kao da je po njima padalo lišće i sve je bilo divno dok ovaj Maybelline nije počeo gadno da se razliva,te sam jedva na jedvite jade uspjela išta da nacrtam. Kao što rekoh nisam stručnjak za ovu oblast, ali sam se baš bila iznervirala. Kao da su se djeca u vrtiću igrala sa vodenim bojama. Ali šta je tu je, te sam ga fotkala. 






Kako ovu tugu nisam mogla dugo da trpim na svojim noktima, otišla sam kod svojih  drugarica u kozmetički salon Ellite Look i lijepo izmaltretirala moju dragu Maju Ivović da mi napravi jesen na noktima. Tako da je Majuška uz verbanu podršku druge kozmetičarke, Rade, napravila ovo, što mi se mnoooogo sviđa. Znam da nije praksa da se postavljaju dva looka, ali morala sam. Greota da se ne vidi razlika između laika i stručnjaka :) Koristila je Bourjois  1Second  lak za nokte u nijansi #9 i narandžaste šljokice. 





Majo hvala! Uskoro će i post o mom omiljenom kozmetičkom salonu u gradu i mojim divnim drugaricama Jeleni, Radi, Maji i Vedrani koje svakodnevno uljepšavaju veliki broj žena! Nadam se da vam se dopalo. I za kraj moja omiljena pjesma....
Uživajte u ovoj nedjelji i prvom danu, pardon jesenjoj noći, a ja sa dragim odoh na izlet, da uhvatimo poslednje trzaje ljeta :*

Ostale manicure cura koje su radile na ovu temu pogledajte:
MAKEUP NER(e)D- OVDJE
World of happy nails - OVDJE
Head in the clouds- OVDJE
Nail crazy- OVDJE
Lickanje- OVDJE
Searching Of Happy Nails - OVDJE
My happy nails - OVDJE
Girlygirliness - OVDJE
Arihanna's beauty house - OVDJE

Ali i djevojaka koje su se iz naše grupe odlučile za  temu "French with a twist"
Art of Beauty- OVDJE
Sasvim ovična devojka :) - OVDJE
Tanya Minxy - OVDJE

Comments

  1. Meni su oba bas slatka. Nije zeleni uopste los!

    ReplyDelete
  2. Divna su mi oba manikira ;)
    Imam taj divan Bourjois lak <3 Obozavam ga :)

    ReplyDelete
  3. "majo, napravi mi jesen na noktima! " hahahahaha zavalila sam se od šege. :D sviđa mi se i tvoja izvedba, ovaj mali zeleni essence imam i ja i to mi je najdraži zeleni lak, obožavam kako izgleda na noktima i kako je sav lijep zeleni sa zlatnim šimerom ah. ja ću post da objavim simbolično u 22:44 jer eto ja sam sva simbolična hihihi

    ReplyDelete
  4. Meni se i zeleni dopada, uopšte ti nije loše ispao :)

    ReplyDelete
  5. Dobar je i zeleni look ali ja sam vise od ovih nijansi iz drugog looka :))

    ReplyDelete
  6. Imenjakinjo moja! Divno i kreativno! Pratim te!
    www.msanjafashionista.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Meni je oboje dobro, ali cisto jer vise volim tonove kao na drugom manikiru, moj plus ide toj varijanti.

    ReplyDelete
  8. Zeleni je bas super ispao, bas onako jesenje boje. A ovaj drugi je prosto predivan. Nikad mi ne bi palo na pamet da za temu jesen uzmem ljubicasti lak (koja je uzgred jedna od mojih omiljenih boja), ali bas se dobro uklapa uz ovo godisnje doba. I bas mi se zbog toga i svidja, sto nije iz ovih braonkastih paleta, a opet je tako savresno za ovu temu. :)

    ReplyDelete
  9. Oba manikira su ti prelepo ispala :)
    Baš je lep ovaj zeleni lak.

    ReplyDelete
  10. Sviđaju mi se i jedna i druga, ali mi tvoja više predstavlja jesen. I baš lijepo aše uz maramu.. :)

    ReplyDelete
  11. Meni se oba svidjaju, cak mi se vise svidja prvi manikir, nekako je licniji :)

    ReplyDelete
  12. Ostala sam bez daha, posebno na drugu manikuru jer osobno više volim ljubičastu boju.

    Savršeno !!

    ReplyDelete
  13. Jesen na nokitma - meni je odlično! :)

    ReplyDelete
  14. meni se zelena manikura čak i više sviđa :D

    ReplyDelete
  15. Pa dobro nije toliki krš, mislim simpatična je ta moja brljotina ;) Hvala :*

    ReplyDelete
  16. Jedva da znam pravilno nalakirati nokte, nemam strpljenja, tako da je meni i ovo tvoje prava umjetnost! ;)

    ReplyDelete
  17. Svaka cast na ovim kombinacijama boja :D Prelepo :)

    ReplyDelete
  18. Ne znam što se žališ, meni to skroz super izgleda, zajedno s odlično odabranom podlogom i prstenom - sjedi 5 :)) I druga mi je lijepa, baš onako bogata jesen.

    ReplyDelete
  19. divna su oba, oduševila sam se kad sam vidjela prvi a i zatim i drugi *.* jako lijepi nokti. ukrast ću ideju s ovim ljubičastim i pokušati sama izvesti nešto slično.

    ReplyDelete
  20. joj ja bih rado da mi sredis nokte :(

    xx
    ajnira.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Hvala drage moje, još ćete me preobratiti da počnem da se ovim aktivnije bavim ;)

    ReplyDelete

Post a Comment