New In

Za danas jedan NEW IN post. Nisam dugo pisala nešto slično, obično jer nakupujem dosta stvari, ne stignem fotkati, a već počnem da koristim, a i treba mi mnogo vremena za sve to, pa sam stalno u fazonu odgađanja. Ipak u ovom tmurnom februaru, nađe se i jedan sunčan dan, te sam uspjela napraviti fotografije solidnog kvaliteta, koje me ne bi bilo sramota postaviti :). Evo šta je novo na mojim policama.



Za početak, tu je jedna od mojih omiljenih baza za šminku, pristupačne cijene, i zadovoljavajućeg kvaliteta - ARTDECO -  baza za šminku. Njoj ću se malo pažljivije posvetiti u nekom od postova, mada vjerujem da su mnoge koleginice ispisale dosta toga o ovoj bazi. Meni ona odgovara, ali svakako mišljenja su različita.


O ovim ruževima za usne se poslednjih dana baš, baš pisalo, i kod dosta blogerki koje sarađuju sa AVON-om, stigli su na recenziju, ali ja sam  ovaj naručila malo ranije - AVON Ultra Color Indulgence  - ruž za usne u boji Poppy Pink. Dopada mi se boja, a možda i napišem koju riječ kada ga probam, i kada se malko slegne prašina oko njih. Za sada po izgledu zaključujem da je lijep, ali vidjećemo kakav će se pokazati.




Kao neko ko voli da lakira nokte, nabavila sam i neke lakove za nokte. Uglavnom top coat varijante, ali i moj trenutno omiljeni zeleni.

BOURJOIS 1SECONDE -  lak za nokte u boji God save the green. Obožavam ovu boju, poslednjih dana, nokti su mi najčešće upravo u ovoj boji.


AURA Matte top coat - dopadaju mi se mat varijante lakova, a ovaj top coat sa mat efektom sam baš imala želju da probam. Za prvi put nije loše, ali svakako ću u narednom periodu pisati malo više na tu temu.


CATRICE  - Gel like top coat. Posle duuugog perioda koji je obilježilo korištenje Essence top coata sa gel efektom, odlučila sam se da isprobam i CATRICE, i moram reći nisam se pokajala.


Kada smo kod noktića, kako često učestvujem u MM druženjima, potrebna mi je bila jedna ovakva, i ugrabila sam super stvar po niskoj cijeni. AVON - kosa četkica za ukrašavanje noktiju.




Volim balzame, gelove, labela...ma sve za njegu usana, koje su sklone isušivanju, posebno u ovim hladnim danima. Posle mnogo godina pauziranja, vratila sam se pravom Labellu. I  to u varijanti lip butera. LABELLO - Lip butter vanila & macadamia. Fino miriše, a i lijep je osjećaj imati ga na usnama. Mada sam vidjela da su izbacili i varijantu sa kokosom i jedva čekam. Voliiim kokos.


Krajem prethodne godine imala sam sreće i u nagradnim igrama, tako sam osvojila ovaj simpatični  paketić. ESSENCE poklon paket koji se sastoji od:

- GET BIG! LASHES - maskare



- QUATTRO  - palete sjenki 14 MAGENTA AND ME


- OH! SO MATT! 15 - mat ruža za usne



- LIPLINER - 15 honey berry


Proizvodi mi se na prvu dopadaju, tačnije nijanse, ali kako ih još nisam i otvorila, o njima ću ipak malo više da se pozabavim u narednom periodu, kao i prenošenjem utisaka.
Tu je nekoliko proizvoda iz porodice LUSH koje sam naručila preko njihove stranice:

LUSH maska za lice i tijelo - MASK OF MAGNAMINTY. Volim ovu masku,mada sam ja krvnik, toliko pritisnem kada je skidam da skoro ogulim svoje jadno lice, danima imam tufne. Ne računajući to, maska je odlična za čišćenje.


LUSH kugla za kupanje SAKURA bila je na sniženju, i bila mi je primamljiva, zbog mirisa trešnjinog cvijeta. Fino miriše, i jedva čekam da je bućnem u kadu.


LUSH tester krema za lice IMPERIALS je došao zajedno sa narudžbom, i ovih dana biće isprobana.

Što se tiče bojenja kose, do sada su to radili frizeri, ali otkako sam na porodiljskom, nemam mnogo vremena za boravak u salonima, te sam stvari uzela u svoje ruke. Kako nemam specijalne probleme i zahtjeve, sem da mi boja prekrije pokoju sijedu koja prkosno štrči iz moje jako tamne kose, nije mi baš presudno da farba bude neko ludilo. Uzela sam jednu od vrlo pristupačnih i solidnog kvaliteta.
GARNIER Color Sensation-boja za kosu u nijansi 3.0 - Prestige brown


E sad tu je i još jedna, iznenadno nabavljena. U DM-u je bila akcija boja za kosu + neki preparat za njegu = gratis fen. I šta ću nego kupuj :D. Tako da sam i u vlasništvu SYOSS  - Professional Performance trajna boja za kosu u nijansi 3-1 dark brown i SYOSS - FULL HAIR 5 - i fen GRATIS :). Uzela sam šampon protiv ispadanja kose, jer mi poslije porođaja kosa katastrofalno opada, i moram reći da je odličan.
Uz šampon idu i regeneratori. Ovaj put kupila sam dva : SYOSS RESTORE- deep repair balzam za kosu i BALEA - balzam za obojenu kosu. Vidjećemo koji mi bolje odgovara. Imam obje situacije, i obojenu kosu i kosu kojoj treba dubinska obnova :)

Perut je kod mene rijetka pojava, ali zimi se ponekad, zna pojaviti. Iako nas na TV-u stalno bombarduju super šamponima protiv peruti, ja sam se odlučila povjerenje ukazati  RECEPT - šamponu protiv peruti. Kod mene su poslije prvog pranja rezultati bili vidljivi.
Ja mnogo volim kupke i gelove za tuširanje i uvjek ih imam po nekoliko u upotrebi, ali volim i jedno veliko pakovanje, za svaki slučaj, a ovaj BALEA - veeliki gel, neka se nađe :), lijepo miriše.
I za kraj AFRODITA uljni odstranjivač laka za nokte.Nisam ga baš dugo koristila, jer sam u DM-u kupovala one njihove, ali rekoh da promijenim nešto i priznajem da mi se ponovo sviđa. Biće da ćemo se duže družiti.

E tako. Sada je sva kompletirano. A već imam spisak prijeko potrebnih stvari za sledeću kupovinu. :). Šta ste vi novo kupili, i imamo li sličnih ili istih proizvoda? 


Comments

  1. Mislim da smo u zadnje vrijeme svi kupili honey berry olovku :D
    a kako mislis pritisnes kad skidas lush masku? i meni je to omiljena maska... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa kada je nanesem, pustim da se malo osuši i isperem trljajući kružnim pokretima. Tako piše na uputstvu :), ali to kružnim pokretima, ja aman baš ozbiljno shvatam :D. Moram biti malo nježnija :)

      Delete
  2. Lijepo lijepo :)) Koristila sam jedino Afrodita odstranjivač - ima već dosta i sjećam se da mi je bio dobar, i Labello Lip Butter - divno miriši :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, divno miriše...jedva čekam kokos varijantu..kupiću ih tonuu :)

      Delete
  3. e jbmu nisam vidjela ovu akciju u dm-u a crko mi fen....eh
    baš mi se sviđa new in, svašta lijepog se tu našlo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah da, htjedoh reć i da mi je mask of magnaminty zakon!

      Delete
  4. Hahah...ludo jedna. I ja sam vidjela tamo na kasi, i odmah kupuj. Prokletinja :). Čim naiđem na neki fen, kupujem i šaljem :)

    ReplyDelete
  5. Avon ruz i zeleni lak mi se najvise svidjaju :) Honey berry mi je citavu jesen bila omiljena olovka za usne :) Lijepo si se ponovila :D

    ReplyDelete
  6. i meni crko fen prosle godine i ja bodove iz cma iskoristim za fen. (!) mogli su ovu akciju ranije da stave, zrtvovala sam puder zbog fena :(((
    honey berry olovka je skroz popularna izgleda :D
    sviđa mi se zeleni lak, bas je lijep.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhah....odoše bodovi u nepovrat, ali sakupićeš ti ponovo :). Ja nisam ni obraćala pažnju na olovku, ali po komentarima vidim da je popularna...pa probaću je, nema mi druge :)

      Delete
  7. Sto je lep taj Bourjois lak! Super ti stoji. :) Svidja mi se i Essence karmin. Makadamia butercic mi je omiljen. Do duse imam samo njega i malinu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam baš oduševljena bojom laka. Mada sam sada skratila nokte, pa vidjećemo kako sada izgleda. I mene privlači karmin, posebno onako nov, greota načeti, ali zato i postoji :)

      Delete
  8. Gledam tvoje nokte i divim ti se. Rodila sam iza tebe, 21.8. i još dojim. Nokti su mi svi izlistani. Kosa je isto pojacano ispadala, ali to se polako smiruje. Pijem još uvijek Prenatal. Što mi savjetujes za njegu noktiju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao pa mališani su nam samo 14 dana razlike :). E sad da ti kažem, ja iskreno nikada nisam ništa koristila za nokte. Prosto su takvi. Čak ni posebne kreme, niti išta za zanoktice, nikada ih nisam imala. A u trudnoći nisu pretrpjeli nikakvu promjenu. Ali znam da je moja prijateljica koristila one suplemente sa B vitaminom, baš zbog kose i noktiju, pa pokušaj možda pomogne. Ja Preanatal nisam ni koristila, a dječaka nažalost nisam dojila, od početka je na adaptiranom mlijeku.Što se tiče kose, mislila sam da ću doslovno oćelaviti :O. Ipak sada se sve stabilizuje, ali ovaj Syoss šampon je dobar. Jedina mana mu je što mi se poslije brže masti kosa. Nikada dva dobra :)

      Delete
  9. Gledam tvoje nokte i divim ti se. Rodila sam iza tebe, 21.8. i još dojim. Nokti su mi svi izlistani. Kosa je isto pojacano ispadala, ali to se polako smiruje. Pijem još uvijek Prenatal. Što mi savjetujes za njegu noktiju?

    ReplyDelete

Post a Comment