My TOP 10 nail polish for this winter

Ponovo sam imala potrebu da malo odmorim, nekako po meni praznici su za odmor i uživanje, pa sam to doslovno shvatila. U svakom slučaju, želim vam sve najljepše povodom praznika, šta god slavili i proslavljali, i nadam se da vam je Nova godina krenula kako treba. Priznajem, ja sam zadovoljna početkom, i prvim danima nove godine, iako su preda mnom neke bitne odluke, dileme, trileme...ali nadam se pozitivnom ishodu i dobrim stvarima. Šta ću, nepopravljivi sam optimista :). Iako smo duboko zagazili u zimu, ja tek sada vidjeh da mi stoji pripremljen post o lakovima za ovu zimu. Opšte je poznato da lakove obožavam i mogu se pohvaliti finom kolekcijom. I naravno, nikad ih nije dosta i uvijek su prijeko potrebni, i kada ugledam neki novi, to je "baš onaj koji nemam", i tako to ide :). Iako tokom čitave godine lakiram nokte u šta mi padne na pamet, zimi se ipak povlačim u neke po meni zimske boje i varijante, tako da sam od svih lakova koje imam, uspjela da izdvojim 10 onih koje najčešće nosim u ovim hladnim, zimskim danima .

Jedan od mojih omiljenih NUDE lakova za nokte je ovaj AVON - NAKED TRUTH. Otkada sam ga kupila, prosto ga obožavam, i ovo je već drugi da sam naručila, da "ne nestane". Vrlo ga je lako iskombinovati i tako mi se dopada kako stoji i na kratkim i na dužim noktima.

Na drugom mjestu je moj novi i trenutno možda omiljeni lak BOURJOIS - 1 second gel look - 41 GOOD SAVE THE GREEN. Toliko ga često nanosim, da sam sigurna da će nestati do kraja mjeseca. Oduševljena sam bojom. Iako mi se prvobitno u radnji činila da nekako naginje na petrolej, boja je ipak zelena, ali neka vrlo specifična nijansa, koja se nažalost nije mogla jasno dočarati na fotografijama, ali vjerujte mi na riječ savršen je.

Kada smo kod zelenih tonova, ne mogu zanemariti ni ovaj zeleni AVON lak u nijansi NOIR EMERALD. Kada sam ga naručivala mislila sam da je više, kako da kažem intezivno zelen, ali kada je stigao, baš mi se i nije dopao, međutim kada sam počela da ga koristim, ipak se rodila ljubav.


Tu je i jako specifičan lak, čiju boju baš i ne mogu sto procentno da definišem, nekako ima tu primjesa više čestica i šimera, ali je baza plava, a opet na suncu dobija i druge nijanse. Na noktima je savršen. To je Essence - 147 MISS UNIVERSE.


Kada smo već kod plavih nijansi, ovaj plavi Golden Rose - Color Rich 16 je savršen podjednako i za zimu i za ljeto i ja ga tako i tretiram.Vrlo sam zadovoljna i preporučujem ga svima.

Još jedan Essence lak koji obožavam je i ovaj vrlo zanimljiv lak koji se mijenja, tj.u zavisnosti od svjetlosti boje se prelivaju, te je u jednom trenu zelenkast, ponekad ide na ljubičasto, a nekada je braon, uglavnom vrlo je neobičan, i to me je i privuklo da ga kupim. Riječ je o Essence  - 122 CHIC RELOADED.

Zatim tu je i AVON divni modro - ljubičasti (ako mogu tako da ga nazovem) sjajni lak, koji me oduševio na prvi pogled, i nosi naziv SMOKY PLUMES. Toliko je divan na noktima, dugotrajan, da mu ne mogu naći manu.

Dok nisam počela da pišem ovaj post nisam ni skontala koliko su ova dva laka slična. Ali opet kada se nanesu i ne izgleda tako. Za razliku od prethodnog, ovaj u sebi ima srebrnkaste čestice koje daju drugačiji izgled ovoj pomalo čudnoj boji laka. Riječ je o Essence - 134 STUCK ON YOU.

Ja baš volim ljubičaste tonove, i odavno sam tražila savršen tamno ljubičasti lak, koji bi me oduševo, i u ovom CHINA GLAZE laku to sam i našla. Po meni je odličan, ali ima jednu manu, a to je što mi jedan sloj nije dovoljan, a kada nanesem dva sloja bude toliko pretaman da ne može da se vidi divna ljubičasta nijansa. Ipak moram priznati da mi se dopada ovaj MIDNIGHT RIDE, i pravi mi je za zimu.

I za kraj sam ostavila ovaj crveni lak, jer crveni lak je meni za sva godišnja doba, tj.univerzalan je i kad ne znam šta ću, obično odluka padne na ovaj lak. Trenutno imam ovaj Essence  - 122 DO YOU SPEAK LOVE?,  mada koristim i druge lakove u sličnim nijansama. Nije onaj baš crveni, za nijansu je tamniji i to mi se kod njega baš i dopada.

Nadam se da vam se moj izbor dopada :)




Comments

  1. Jako lijep izbor lakova. AVON - NAKED TRUTH izgleda fantastično, baš po mom guštu ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, i meni se on mnogooo dopada, vrlo je iskoristiv u svim varijantama. I dugotrajan.

      Delete
  2. odlican izbor, bas su lijepi svi <3

    ReplyDelete
  3. da dopada, izvrstan odabir od prvog do zadnjeg!

    ReplyDelete

Post a Comment