Arabian Makeup Challenge

U grupi Makeup Challenges, do 15.decembra aktivna je tema ARABIAN MAKEUP. Moram priznati da ja zaista obožavam ove dramatične look-ove, poput arabiana, ali naravno nemam priliku da to nosim često. Prilike su rijetke, ali kada iskrsne ovako neka opcija, volim da se poigram. Ovoga puta sam išla na petrolej-crnu varijantu. Iako je danas nakon nekoliko dana konačno granulo sunce, ne mogu baš reći da su i fotografije ispale onako kako sam željela, ali šta je tu je. Od bar dvije stotine, evo šta se iskristalisalo kao pristojno za objavu. Evo kako ja doživjeh "1001 noć".

Koristila sam sjenke iz Sephorine Blockbuster palete, trepavice ARDEL, Catrice Eyeliner Caligraph, Essence gel eyeliner, Bourjois 1 Second maskaru, Essence eyebrow set Autumn, crnu olovku za oči NYX, paletu NYX- Love in Rio, pigment MAC.



Za lice korišten tekući puder Bourjois Flower Perfection 53, kameni puder Max Factor 13, bronzer Max Factor, rumenilo Artdeco, i tečni ruž iz Sephora palete.


Ono što me posebno čini srećnom, je što ću svoje amaterko znanje i umjeće, uskoro da poboljšam u saradnji sa šminkerkom Dijanom Stevanović, koja je završila školu šminkanja u Londonu, i koja je možda, uz dosta dobrih šminkera koje poznajem, skoro pa najbolja, a kako je dobar dio života provela u Libiji, onda možete zamisliti njeno iskustvo u ovoj oblasti, i iskreno, jedva čekam januar. Tako da se nadam malo preciznijem iscrtavanju kontura, sjenčenju i generalno vidno boljoj tehnici.


A evo i malo sa roze ešarpom, koja je prošle godine stigla iz Egipta ;)

Nadam se da vam se dopalo. Pogledajte i ostale, koji su ovo radili. Mislim da su zaista sjajne, uživala sam dok sam gledala.


Comments

  1. Prava si arapkinja! :) Mene bi prevarila definitivno.

    ReplyDelete
  2. Izbjeljivanje zuba kod kuće http://izbjeljivanjezuba.com/crest-3d-trakice/

    ReplyDelete

Post a Comment