Mali New in

Ovaj mjesec nisam imala nekih potreba za većom kupovinom, s obzirom da sam bila na odmoru, a tamo koristila uglavnom stvari i preparate koje sam kupila upravo za tu namjenu, tako da je kući ostalo većina nepotrošeno, a ja sam odlučila da većinu finansija usmjerim ka garderobi za jesen i za šminku koju planiram da kupim. Kupovina izgleda ovako.


Ovoga puta odabrala sam klasičan losion za tijelo Balea. Lijepo miriše, podsjeća na Niveu. Fine je teksture, i lijepo ga upija koža. Zadovoljna sam imajući u vidu da sam bila izložena slanoj vodi i suncu. Tu je i Balea kremasta kupka sa orhidejom i cvijetom badema. Mogu reći da je veoma lijepa i veoma fino miriše.
Tu je moj redovni prijatelj Nivea dezodorans- Pearl and Beauty.
Ovo simpatično pakovanje presudilo je da kupim i ovaj tečni sapun.
Već sam jednom pisala koliko obožavam ovaj balzam za usne, te sam ga i ovaj put uvrstila u kupovinu. Prosto je divan i odgovara mojim zahtjevima. Tu su i četkice Oral-B. Obožavam tu firmu, i skoro sve njihovo kupujem. Mislim da su apsolutni lideri u dento svijetu. A kada je već riječ o zubima, odlučila sam isprobati ovu DM vodicu za usta.
Odlučila sam da probam i ove brijače. Balea Miss Waikiki Beach sa Aloa verom i vitaminom E. Osim što su divne boje :), u kombinaciji sa njihovom pjenom za brijanje, garancija je glatke kože.
I za kraj ovo veliko pakovanje blaznicaEbelin.
I ovaj put sam ugrabila i jedan lak sa Essence police.Mnogo mi se dopala ova nijansa. Lak je naziva Miss Universe 147.

 Kao što napisam nisam puno kupovala, ali pošto je u Bijeljinu nedavno stigla NYX šminka, ovih dana ću da zarovim, pa ćemo vidjeti kako sam prošla ;)


Comments

  1. Ja svaki put ostanem ranjena nakon ovih brijača, ali ih opet iznova koristim jer je koža nevjerovatno glatka nakon njih :D

    ReplyDelete
  2. Hahahah...ja se još nikad u životu inače nisam posjkla ni jednim, ali je koža baš,baš glatka :)

    ReplyDelete
  3. Balea za tuširanje mi nije suđena, nestala je i niko ne zna da li će nova doći :) Koristila sam nekad ženske britvice dok nisam shvatila da, ako nastavim, ostaću bez noge i prešla sam na muške :D Noge na broju, ja zadovoljna.

    ReplyDelete
  4. Pa ni ja je do sad nisam nikada vidjela. A mnogo liepo miriše. A za britvice ne znam šta da kaže, za onolicno dlaka koliko imam ove su odlične :)

    ReplyDelete
  5. ja ove britvice koristim od prošle godine. isplate se, a nisam smotana da se porežem :p a i ja sam kupila ovaj sapun zbog pakovanja haha

    ReplyDelete
  6. I ja sam se usmjerila ka kupnji jesenske garderobe ali svako toliko zgriješim s kozmetikom hahah :D ne mogu odoljeti, ne mogu!

    ReplyDelete
  7. Dž.jesi li vidjela, šta su ti žene, samo nek je lijepo spakovano :D
    Mell-onda se razumijemo ;)

    ReplyDelete

Post a Comment