Izađi i treniraj #

I ove sezone, četvrte po redu putovoali smo širom BiH. Donosili smo dobro raspoloženje, sjajnu atmosferu i dobre vibraci do svih koji su ove sezone bili dio naše priče.

Sportska žurka "Izađi i treniraj", četvrtu sezonu započela je u Banja Luci sa preko sjajnih 550 učesnika. Treneri Aleksandra Aničić, Saša Kecman, sait Huseinbašić i Simona Joksimović vodili su sjajan trening.Sport Vision i brend Nike i ove godine naši partneri u ovom događaju poklonili su majice za vježbače, ali ipatike najsrećnijima. Prije samog događaja izveden je i "flash mob" na ulicama Banja Luke.


Nakon Banja Luke, karavan je stigao u Bijeljinu. Na stadionu FK "Radnik" okupio se veliki broj vježbača koji su uz Velinku i Helenu Vuletić, Edinu kamenjašević, Dianu Radeljaš, Mariju Nikolić i Kristinu Rakić uživali u još jednom sportskom performansu.

I za kraj sezone 21.septembra odrađen je završni trening u Sarajevu. Lejla Šebić, Ada Mašnić, Irma Bahtić, Nejra Ibrić i Vildana Milović napravili su sjajnu atmosferu. Svi vježbači u Sport Vision majicama, podijelili su sjajnu energiju, vježbali i uživali u druženju. Na sva tri treninga vježbači su mogli dobiti i pletenice, djelo naših vrijednih frizera, a najsrećnija učesnica na poklon je dobila Nike patike. Trening je bio sjajan i s pravom zaokružio ovu sezonu. Zahvaljujemo se svim učesnicima projekta, svim trenerima i vježbačima, i naravno sponzorima koji su uvijek uz nas. Sport Vision i Nike.

Comments