MARK MATTE AND SHINE by AVON


Već neko vrijeme planiram da napišem post o ovim ruževima ali su mi nekako otišli u drugi plan zbog brojnih obaveza koje sam imala. Ipak sam današnji dan koji je po malo slow u odnosu na prethodne odlučila da posvetim upravo njima jer zaslužuju. Riječ je o po jednoj nijansi tečnog ruža MARK od Avona koje sam dobila baš davno. Ono što je presudilo da ih ne snimim odmah je boja, jer ni jedna ni druga nijansa ne odgovaraju mom senzibilitetu. Ja sam zena koja voli konkretno življe boje, pa me ove onako nisu privukle na prvu. Ali što se tiče kvaliteta jako mi je žao što ranije nisam napisala riječ dvije.Obje varijante u paleti imaju po deset nijansi.

Ja sam dobila nijansu CAFFEINED sa sjajnim efektom i DARE TO BE BARE sa mat efektom, s tim što glas više dajem mat varijanti jer mi je nekako draže i osjećam se prijatnije kada imam tu varijantu ruža na usnama.
SHINE varijanta ruža je jako lijepo pigmentirana, sa sjajnom završnicom, jako se brzo i lako nanosi, ali i nije toliko trajan kao mat varijanta. Ne isušuje usta i prosto je po meni kao sjaj za usne. A kako sam se odvikla od sjajeva za usne, moram priznati da sam se malo teže navikla da mi usne budu sjajne.U svakom slučaju lijepa varijanta, ali moj favorit su MAT ruževi ove linije.


Što se tiče mat varijante jako sam zadovoljna i pigmentacijom i osjećajem na usnama. Ovaj kremasti tzv.mus osjećaj na usnama je jako prijatan, bez osjećaja zatezanja, i jako prija kada ga nanesete. Postojan je, i ne isušuje usne što mi je jako bitno kod mat ruževa jer mrzim onaj beton utisak koji stvaraju pojedini. Ovo je dobro pigmentiran ruž gdje vam je dovoljna jedan sloj da biste bili zadovoljni.Sa dva je već moguće nakupljanje u unutrašnjem dijelu usana, a to svakako ne želite.
Comments

 1. I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand.
  Ratnavali Jewellery

  ReplyDelete

 2. PayPal money adders (Test deposit available)

  Payooner money adder

  Bitcoinadder software (test trial version)

  Freebitco.in hack

  Buy Adsense account

  Avast/ccleaner/ premium code

  Oracle 10
  NETELLER ADDER

  DEBIT CARD LOADER

  BANK ACCOUNT LOADER

  CREDIT CARD LOADER

  REMOVE WIX AD

  CLONE CARDS

  HACK ANY GMAIL ACCOUNT

  HACK FACEBOOK ACCOUNT

  Facebook hacking software's

  Unblock limited paypal account
  LinkedIn email and password hacking

  Ss7 available at normal price
  Serious inquiries only
  My websites

  http://tonancos.com/1O8L
  http://tonancos.com/1NvC

  Contact me
  (Putro9111@gmail.com)
  junglehack@hackermail.com

  ReplyDelete

 3. Hello Everybody, I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $20, 000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $20, 000.00 Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact via email:(challotloan@gmail.com) Thank you.

  ReplyDelete

Post a comment