NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA


Praznična atmosfera sigurno je prisutna kod svih, voljeli ih ili ne. Ja obožavam praznike. Ustvari volim sve što zahtjeva sređivanje, uređenje i dekorisanje, bilo koju aktivnost u kojoj možete pustiti mašti na volju i gdje je dozvoljeno i ono što mi se često omakne, a to je moja sklonost ka pretjerivanju. Šta ću kada volim da se sija, da je lijepo i šareno :). Tako me Nova godina inspiriše da uradim toliko toga. Kod mojih prijatelja nevenovaca Cvjećara Neven sam nedavno bila i naravno ponovo su se potrudili da urade sjajnu dekoraciju kako bi nekome poslužilo kao ideja da obogati svoj kutak u domu ili da nešto slično uradi i dekoriše novogodišnji sto, jer složićete se davno smo prevazišli meze na stolu i čaše sa pićem. Ove godine draga Vera se potrudila da da pravo idejno rješenje i kako može izgledati novogodišnja dekoracija u bijelim i srebrnim tonovima. Detalji koji asociraju na Novu godinu, cvijetni aranžman, ručno rađeni ukrasi, svijeće, lampe, samo su neki od detalja koje možda imate i u svom domu, a koji mogu da posluže u ovu svrhu.













Comments

  1. Naprosto sam oduševljena sa ovime. Slike su zaista odlične i mnogo mi se sviđa kako si sve ukombinovala. ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. It is nice to see an article dedicated to this important topic. Thank you for sharing
    Buy Silver Earring Online

    ReplyDelete
  4. this is a very nice article very helping for me. I am very Impressed to read this.Precious And Semi Precious Jewellery In India

    ReplyDelete
  5. For freebitco scripts, Bitsler script , Bitcoin money adder software, Western Union money adder, PayPal money adder, Cash-app money adder software and other related hacks, Facebook, Gmail, e-commerce site hack and purchase scripts, ETC.


    Contact: anonimous@hackermail.com

    Or there. ADMIN (unknown-fox@hackermail.com)

    ReplyDelete

Post a Comment