PLANET SPA CARIBBEAN ESCAPE


Pored lakova za nokte i ruževa za usne koje jako volim od AVON-a, velika ljubav mi je kolekcija Avon planet SPA.Jako volim tu liniju i probala sam bukvalno sve. Tako da kada sam dobila ovaj body butter znala sam da ću ponovo uživati u jednom od omiljenih proizvoda, a evo i zašto. Riječ je o Planet spa Caribbean Escape liniji. Jako lijepa tekstura buttera koji prelijepo miriše i koji ostavlja lagani sjaj na tijelu. Pruža njegu, izvrstan miris i osjećaj svježine kao i svjetlucavi trag koji je po meni posebno uočljiv kada vam je tijelo nešto tamnije.U sastavu ima čestice bisera i morske alge.


 Butter je pomalo gust što je i logično, ali se lako razmazuje za jedan butter, i ono što je meni bitno ne ostavlja ljepljiv trag. Takože zbog bež boje buttera ove sitne čestice nisu odmah uočljive nego tek kada se stave na kožu. Sve u svemu ako niste probali moja preporuka i zaista sjajno i nenapadno miriše.


Comments

  1. Ova krema mi je jeddna od dražih i mnogo je volim. Sada imam dvije i po, i naručiću još sebi zaliha. Takođe, Planet Spa je i meni jedan od dražih kolekcija u Avonu ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment