ESSENCE MY MUST HAVES


Posle male pauzice i zasluženog odmora nastavljam sa šarenim pričicama na mom blogu. Danas stiže jedna o paleti sjenki ESSENCE MY MUST HAVES. My Must Haves sjenke za oči predstavljaju novitet iz Essence linije proizvoda, gdje sami možete kreirati paletu po želji! Zahvaljujući svojoj specijalnoj mekoj formulaciji u prahu, ove sjenke se jednostavno nanose i uklapaju, čime postižu dugotajan efekat.Jednostavno izaberite omiljene boje i koristite specijalni klik mehanizam da ih uklopite u multifunkcionalnu paletu. Postoji paleta sa osam praznina, ali i ova manja sa četiri koju sam ja dobila. Postoji 20 nijansi koje možete sami da izaberete i napravite idealnu kombinaciju. Ja sam dobila 02 PEACH PARTY, 12 WANT A MINT?, 05 COTTON CANDY i 18 BLACK AS A BERRY. Generalno mišljenje o svim je da su solidno pigmentovane, da su na dodir jako mekane, imaju neku satensku završnicu i ne truse se mnogo. Postojane su na očima, a najtamnija ima čak i neki polu-mat efekat, dok ostale u sebi imaju manje ili više šimera. 2 PEACH PARTY i 05 COTTON CANDY su jako lijepe svjetle boje prljavo ka bebi roze i blaga mješavina boje breskve i braon. Mogu služiti kao dobar hajlat kao i za unutrašnjost oka.  
12 WANT A MINT? je blijeda mint nijansa, a pošto ja obožavam mint boju odmah mi se dopala, mada je jako blijeda kada se nanese pa od te boje i nema skoro traga, tako da bih rekla da je ona možda najslabija karika čitave palete.

18 BLACK AS A BERRY - moj favorit i sjenka koju obožavam je ova boja šljive. Kombinujem je uz sve i svašta i pokazala se odlično. Jako je iskoristiva i uz hladne i tople tonove i mislim da ću nastaviti da je kupujem.Sve u svemu solidna paleta, dobra za neseser da je imate uz sebe, i za cijenu i kvalitet je prihvatljiv. Nastaviću da koristim 18 BLACK AS A BERRY ali ću probati i da nabavim neke tri druge nijanse koje će mi se taman za predstojeću jesen slagati sa ovom bojom šljive.

Comments

Popular posts from this blog

NASHI ARGAN proizvodi za kosu

Prvi post :)

Bourjois Healthy Mix