ESSENCE RED CARPET


Opšte je poznata moja ljubav prema lakovima za nokte. I kada moram da se rastanem sa nekim od njih jer sam ga potrošila baš mi bude žao. Kao da ga nikad više neću kupiti. Zato mi je uvijek drago kada u paketiću koji dobijem od nekog brenda budu lakovi. To je ono što baš, baš volim. I iako imam neke savršene i omiljene nijanse spremna sam da testiram svoj ukus. Ovoga puta u Essence paketiću stigao je 92 RED CARPET?

 Kada sam preuzela paketić malo mi je boja više vukla na crveno ali ovo je ipak više roze lak i sigurna sam da bi se dobro "ponašao" na crvenom tepihu uz neku lijepu toaletu. O ovim lakovima je skoro sve ispričano. Moje iskustvo sa njima je i više nego dobro. "Družimo" se već godinama i stvarno mogu reći da za cijenu dobijete i duplo bolji kvalitet. Gel shine garantuje  visok sjaj i vizuelni osjećaj tek nalakranih noktiju. I meni je dugotrajnost stvarno pohvalna, bez nadlaka traje sigurno 4 dana, a sa njim i duže. Napominjem da obavljam sve kućne poslove.








Comments

  1. Prelepa je boja :) prava prolecna :)

    ReplyDelete
  2. Fotografije su ti pravo lijepe...i nokti divno izgledaju. Ja volim takve nokte, da nisu pretjerano veliki nego ono taman :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa hvala ti puno na lijepim riječima. I ovo je moja idealna dužina noktiju :)

      Delete

Post a Comment