RUSKI VOLUMEN TREPAVICA

Iako sam danas planirala nešto drugo da napišem i imala plan, moje nove trepavice nisu mogle čekati da o njima pišem, te su se tako progurale preko reda jer zaista to zaslužuju. O ruskom volumenu trepavica sam više puta slušala i bila sam prisutna kada su djevojke bile na ovom tretmanu i sudeći po konačnom ishodu zaista je razlika bila i više nego uočljiva, a iako imam jako svijetle i srednje guste trepavice nisam imala u planu da i sama uradim ekstenzije. Nekako sam, navikla da maskarom podešavam i poboljšavam stanje svojih prirodnih. Ipak prije nekoliko dana spletom okolnosti na poklon sam "dobila trepavice" i moram priznati zapitala samu sebe zašto ovo nisam uradila ranije?
Bojana Stojanović iz Aesthetic laser centra "STARS" je krivac što sada izgledam mnogo ljepše i što sam zadovoljna  kada pogledam svoj odraz u ogledalu. A morate priznati ko ovoj prelijepoj djevojci ne bi vjerovao na riječ kada kaže da je potrebno samo da legnete i da sve prpustite njenim vještim rukama?
Ruski volumen trepavica je ugradnja ekstenzija trepavica od najfinijeg materijala koje potpuno odgovaraju vašim prirodnim. Oblik možete podešavati da prate prirodan rast vaših ili da ih malo korigujete u zaviosnosti od vaših želja. Takođe možete izabrati da li želite duže ili kraće kao i koliko volumena smatrate da vam je potrebno.Postupak traje sat ipo vremena. Potpuno bezbolan, i bukvalno nemate nikakvih smetnji. Legnete i uživate. Sve vrijeme su vam zatvorene oči.


Sa palete se biraju trepavice u zavisnosti od veličine koju stavljate, lijepkom se pričvršćuju na vašu prirodnu trepavicu dok se ne dobije željena gustina i dok se ne popuni čitava trepavica.




Posao zahtjeva dosta preciznosti strpljenjai bitno je da i klijent sarađuje kako bi dobio savršene trepavice. Kada se urade sačekate koji minut da se osuše i otvorite oči. Moja reakcija je bila i više nego pozitivna imajući u vidu da sam u odnosu na sadašnji pogled u ogledalo bila skoro bez trepavica. Ovakve trepavice je moguće održavati godinama uz mjesečne korekcije. Što se tiče održavanja prva dva dana se ne smiju tretirati vodom, a posle toga tretirate ih isto kao svoje prirodne s tim što treba da vodite računa da ih ne tretirate kozmetičkim preparatima koji u sebi imaju ulja. Ono što je stvarno prednost i ušteda vremena je da vam ne treba više maskara i mislim da je to sjajna stvar.




Vidjeli ste kako izgleda korak po korak i kako sam izgledala prije, a kako poslije ruskog volumena. Ja sam objasnila tehničke stvari, ali subjektivan stav je da ukoliko želite neku promjenu, vedriji pogled, izraz lica sve to će vam omogućiti ove trepavice. Za sada ne osjećam nikakvu smetnju, za razliku d vještačkih koje su lijepljene i koje me manje više žuljaju, ove trepavice ne osjećam apsolutno nikako. To je bilo jedno od najčešće postavljenih pitanja otkako ih imam. Takođe ste me pitali u toku postupka ima li kakvih neprijatnosti na šta je moj odgovor bio da zaista nisam osjetila apsolutno ništa. Bojana čak kaže i da djevojke zaspe i nakon sat ipo vremena se probude kada bude gotovo. Ja sam nažalost stalno u nekoj žurbi pa nisam baš bila mirna, ali eto meni je vrijeme prošlo brzo u ćaskanju sa njom. Ukoliko imate još nekih pitanja slobodno pitajte?

Comments

  1. Izgleda baš raskošno i sve pohvale na strpljenju da izdržiš! Malo je nezgodno ispoštovati nekorišćenje vode a posle i proizvoda sa uljima, ali vredi kada pogledaš kakvo bogatstvo u trepavicama dobiješ :D

    Nije mi baš jasno zašto je ovo baš "ruski" tretman i kakve su to mesečne korekcije? Isti princip kao kod svilenih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste stvarno. Ali opet lijepe su jako pa se isplati biti strpljiv. Ruske su zato što su osmišljene u Rusiji (tako kažu :D), a princip korekcije je kao kod svilenih.

      Delete
  2. Bassu divne i raskosne ;) a jedna molba pls recenzija na proizvode za izbjeljivanje zuba http://izbjeljivanjezuba.com/advanced-trakice/

    ReplyDelete

Post a Comment