ESSENCE WINTER RHAPSODY


Jako je poznato koliko voloim Essence lakove za nokte. Stvarno mi se dopadaju u potpunosti. I boje, i kvlitet i trajnost, ma sve. I iskreno mislim da se uvijek ponavljam kada pišem o njima jer ova linija je odlična sama po sebi i samo je upitno da li mi se dopada nijansa ili ne. I ovoga puta nisu pogriješili kada su boje u pitanju. Tri prave boje koje podsjećaju na jesen i zimu, sigurna sam da će se uklopiti uz svačiji stajling i da će zadovoljiti svačiji ukus.

78 ROYAL BLUE je nijansa plave koja je toliko lijepa da će se ljubitelji plavaca oduševiti kada ga nalakiraju. Ja sam ga nanosilai na duže i sada kada imam jako kratke nokte i morm priznati da mi se sviđa u oba slučaja.Ova kraljevsko plava nijansa sigurno će se uklopiti i vaš zimski outfit.





73 MORE THAN A FEELING je prekrasna bordo nijansa koja nije skroz tamna, nekako je na ivici i mene jako podsjeća na gusti sok od višnje. Ne znam zašto, ali tako je, a kada je vidim u kontrastu sa bijelom bojom još mi se više dopadne. Jako je lijepa i nosiva nijansa posebno u ovom periodu i kada iščekujemo snijeg i zimsku idilu.






87 GOSSIP GIRL je savršena siva nijansa. Moram priznati da su ima nazivi lakova uvijek sjajni i vrlo maštoviti. Ne znam zašto je ova boja gossip, ali u svakom slučaju sam sigurna da skoro svaka djevojka u svojoj kolekciji lakova ima jedan sivi lakić,a  moja preporuka je da to bude baš ova nijana. Ja jako inače volim sivu boju, a kada govorimo o zimi kada biram džempere i pletivo volim da izaberem i sivo jer mi je to nekako baš asocijacija na hladne zimske dane.Tako da moj glas ide ZA i za ovu sjajnu nijansu.




Koja vam se nijansa najviše dopada?

Comments

  1. Volim Essence lakove i taj royal blue primerak mi je prelepp!! :)

    ReplyDelete

Post a Comment