Delia maskare

Kada u jednom momentu dobijem sedam maskara, moram priznati da ih je teško testirati u kratkom periodu, ali evo nakon skoro pa mjesec ipo dana opservacije mogu dati neke zaklkučke o ovim maskarama.

Prije svega kada govorim o kompaniji, riječ je o jako mladoj kompaniji koja je osnovana u Poljskoj. Na našem tržištu su se pojavili relativno skoro, ali ne sumnjam da će i više nego prihvatljivim cijenama, a i ne tako lošim proizvodina, naći svoje mjesto pod suncem. Kao što sam i rekla danas ću pisati o maskarama.
Ja inače kada kupim maskaru uopšte ne znam da li sam pogriješila ili ne jer se meni maskara počne dopadati tek nekad, na sredini korištenja, tako da mi je potrebno dugo vremena da ustanovim pravo stanje. Do tada su mi sve osrednje, i rijetko koja me baš oduševi. Kada govorimo o četkicama više volim one sa dlačicama nego gumirane, ali npr.poslednju maskaru koja me je oduševila ipak sam jako voljela bez ovzira što je gumirana. Takoreći dala sam joj šansu i ona mi se isplatila. Prve na popisu su ove BIG &black maskare. Ima ih tri, ali ja zaista ne znam gdje sam zagubila plavu. Ili ju je moj sin negdje bacio u igračke, u svakom slučaju evo i mojih utisaka o roze i zelenoj.

Pink maskara ili tačnog naziva FALSE LASHES ima za cilj postići efekat vještačkih trepavica. Četkica joj je gumena srednje  do kratke veličine i moram reći da je solidna. Ne mogu baš reći da imam jako duže trepavice ali ih fino definiše i ne lijepi ih ali nekog maksimalnog efekta nema, ali kažem ko ima trepavice pristojne dužine biće zadovoljan, a iskreno od tih bombastičnih naslova o vještačkim trepavicama ja i ne očekujem čudo.

Zelena ili maskara tačnog naziva LASH BOOSTER je maskara koja za cilj ima tzv.bustovanje trepavica je maskara sa četkicom sa dlačicama, pomalo vretenastog oblika i kada je približite oku može biti malo nezgodno, ali u svakom slučaju normalna maskara. Što se tiče njenog efekta, ne mogu reći ja se nešto spektakularno desilo. Prosječna maskara koja naglašava trepavice onoliko koliko bi bilo možda zgodno kada ste ustali pa nećete napolje bez imalo maskare ili makeupa na licu. Uglavnom nikakvog tu bustovanja nije bilo.

Tu su i tri maskare iz linije DELIA  GLAMOUR VOLUME & LENGHT. Riječ je o maskarama koje bi trebale da poboljšaju gustinu i dužinu trepavica.
DELIA GLAMOUR SENSITIVE maskara čija je  baza lagana formula koja stilizuje trepavice pružajući durotrajan i precizan efekat na oku i bez iritacije. Klasična četkica sa dlačicama fino razdvaja trepavice, i pošto sam sada na jesen često podložna iritacijama oka, rekla bih da je ova maskara jako nježna i preporučujem je onima koji kao što rekoh imaju osjetljive oči, hoće prirodan izgled trepavica bez bojazni da će im maskara smetati. Ipak po meni nije se desilo neko čudo sa volumenom i dužinom.
DELIA GLAMOUR CURL-UP je maskara koja za cilj ima uvijanje trepavica što piše i u samom nazivu. Četkica je jako "mršava" takođe sa dlačicama nešto kraćim što olakšava nanošenje i mogućnost lakšeg manevrisanja sa trepavicama. Pa ne mogu reći da ne uvija, jer imam jako spuštene kapke pa samim tim i trepavice i svaka maskara ovog tipa je dobrodošao. Kada sam je samu koristila imalo je malog pomaka, ipak ako joj malo pripomognete sa uvijačem trepavice fino izgledaju.
DELIA GLAMOUR EVERYLASH - je maskara koja bi trebala dati efekat lijepo definisanih produženih trepavica izrazite gustine. Elastične supstance koje se nalaze u njenom sastavu trebali bi vam omogućiti sve to , a gusta četkica ih ravnomjerno razdvojiti. Od svega ovoga moram reći dobila sam razdvojene trepavice srednje dužine i bez nekog naročitog volumena, ali opet napominjem, jako fin i pristojan izgled npr.ako se spremate za posao i imate diskretnu šminku.
I za kraj tu je i PRO AQUA LASH vodootporna maskara. Riječ je o maskari sa dugotrajnom formulom, koja se ne razmazuje ni pri visokim temperaturama ali ni prilikom plivanja i ronjenja. Nanošenjem trepavice dobijaju jaču crnu boju . Idealna je za aktivne žene i one koje se bave sportom. I ova četkica fino razdvaja trepavice. Ja sam je testirala u vodenim uslovima, i nije se ispirala, mada nisam ni nanijela nešto mnogo slojeva. U svakom slučaju služi svrsi.

Suma sumarum, od svih ponuđenih nastavila sam sa korištenjem prve, tj. roze BIG&BLACK False Lashes, DELIA GLAMOUR Sensitive i poslednju vodootpornu.
Naravno ovo su moji utisci, ali pošto imam jako loše trepavice, moguće je da kod nekoga sve ovo ne važi. Voljela bih da pročitam i vaša iskustva ako ste ih probali?

Comments

  1. Ja koristim ovu sensitive i ok mi je, imam duže trepavice i treba mi samo malo boje, meni je četkica te maskare sasvim ok i ono što mi je super ne slijepi trepavice i ne ostavlja grudvice, ostale nisam probala, ne stignem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da meni su OK što se tiče toga tj.da slijepe trepavice. Ali baš ih je mnogo jedva sam isprobala :)

      Delete

Post a Comment