Saphirred up by AVON

I da završim ovaj mjesec maj kada je riječ o postovima, jednim lijepim plavcem. Riječ je o AVON GEL SHINE laku za nokte u nijansi SAPPHIRED UP.Jako volim plavu boju inače, a kada govorimo o lakovima za nokte, recimo da sam oduševljena skoro svim nijansama plave. Ovu boju konkretno moram uvijek imati jer mi se jako dopada i ljeti i zimi, nebitno koje je godišnje doba, ona je za mene poput crvenog laka za nokte. Tako da kada sam u vrećici iz AVONA ugledala i ovaj lak bila sam oduševljena.
O AVON lakovima nemam šta dodati sem da su dobri, postojani i da uvijek iznova oduševe novim nijansama. Tako je bilo i sada kada su u liniju GEL SHINE dodali nekoliko novih, ne zna se koja je ljepša od koje. Pakovanje je njihovo standardno, četvrtasto, cetkica srednje debljine, a lak je moguće nanijeti i u jednom sloju,a da vam bude dobra prekrivenost.
Postojanost je pristojna, od 3-4 dana, sjaj odličan, a već sam pomenula ovu nijansku u postu o polumaratonu, gdje sam ga uklopila sa NIKE dri-fit majicom u kojoj sam trčala.
Kao i uvijek za AVON lakove imam sve komplimente, tako i ovaj put ocjena više jer je u jednoj od meni omiljenih boja. I naredni postovi biće posvećeni AVON GEL SHINE ljepotanima.

Comments

 1. Boja je savršenstvo ^_^ obožavam njihove Gel lakove, a još više tamne nijense. Zaista su predobri.

  http://danny991.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 2. Bas je lijepa plava nijansa, i ja imam dosta njihovih nijansi, super su.

  Recenzije11.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Kako divna boja. Inace mi se jako dopada avonova linija lakova.

  Charming CocoInstagram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste jako je lijepa. I meni su njihovi lakovi i nijanse sjajni.

   Delete

Post a comment