OROFLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXIR

Azija i Daleki istok su toliko mistični, da nekako uvijek intrigiraju svojim receptima za dug život, izdržljivost, smirenost i strpljenje, a čini mi se više od svega tajnama ljepote kože i kose njihovih žena. I zaista kada vidim tu put i prelijepu kosu, skoro se uvijek zapitam, kako je moguće imati toliko mekanu i njegovanu kosu, tako čisto lice? Na internetu i na TV stalno viđamo potencijalne recepte za ljepotu, ali ja mislim da je ključ u tome što je to ipak genetika, ali i priroda koja je posebna u tom dijelu svijeta. Upravo iz tih zemalja nam stižu i brojne kolekcije namijenjene njezi kose i kože koje nude sve te blagodeti.Jedan od njih koji i u naslovu intrigira je proizvod za njegu kose OROFLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXIR ulje za njegu i sjaj kose.
Ovaj proizvod je namijenjen osobama sa suvom kosom, grubom sklonom elektricitetu posebno kada je povećana vlažnost vazduha.Kako sama ZEN filozofija teži ka balansiranju i stvaranju harmonije, te je upravo i cilj proizvoda Orofluido iz Asia zen linije harmonija vaše kose.Mješavina ulja koju dobijate u ovoj bočici omogućava kontrolu kovrdžanja, fleksibilnost, zagleđenost i sjaj vašoj kosi.

 Proizvođač kaže:

"Orofludio Asia ponovo otkriva esenciju drevnih tajni ljepote, kombinujući u harmoničnom balansu strastvenu prirodu Tsubaki (ulja kamelije), izuzetnu snagu i fleksibilnost bambusa i negujuće odlike pirinčanog ulja. Nježna mješavina ove tri esencije iz Azije obogaćuje dnevni ritual njege kose. Pruža izuzetnu kontrolu sitnog kovrdžanja, fleksibilnost i zaglađuje kosu i ona postaje glatka na dodir. U pitanju je ritual ljepote koji je namijenjen svim vrstama suve, grube, ispucale i neposlušne kose koja je sklona sitnom kovrdžanju. Bogata i senzualna mješavina voća i bijelog cvijeća poput nježnog povjetarca."

 Proizvod dolazi u staklenoj bočici zapremine 50 ml. Koja je upakovana u divnu crnu kutiju sa crvenim i zlatnimslovima i cvijećem, i košta oko 15 evra. Sadrži UV filter.
Upotrebljava se tako što odredite  količinu proizvoda u skladu sa debljinom, dužinom i tipom kose. Sipajte proizvod u ruku i nježno nanesite na vlažnu ili suvu kosu od sredine prema krajevima. Ne ispirati. Može se koristiti svakodnevno, prije i posle stilizovanja.U Kolekciji su još i šampon i balzam za kosu kao i maska.
Kada je riječ o mom iskustvu, prije svega ću reći da je miris kamelije dominantan i da je prelijep, kosa dugo, dugo miriše na ovo ulje. Drugo ja imam jako zahvalnu kosu i po svim odlikama ovo ulje mi i ne treba, ali kako mi se poslednjih godinu dana kosa na krajevima jako mrsi i postala je gruba, iskoristila sam ovu divnu stvar i moram reći da ima efekta. Ne koristim ga svaki dan, nego, kada se sjetim, i kada hocu da mi se kosa vidljivo sjaji, kada je tek oprana.Preporučujem ga svima koji imaju zahtjevnu kosu. A evo i kako izgleda moja poslije nanošenja ulja.



 

Comments

  1. Stoji kod moje frizerke na stolu i ja ga uvijek njusim. Prekrasno mirise stvarno.

    ReplyDelete
  2. Imas jako lijepu kosu! Moja se dosta elektrise i mozda bi bilo korisno isprobati ovaj proizvod :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Prwporučujem toplo. Upravo sam koleginicu ubijedila i kaže da je već poslije prvog korištenja zadovoljna.

      Delete

Post a Comment