AVON ULTRA COLOR LIP CRAYON

E ovo je bila ljubav na prvi pogled. Kada mi je stigao ovaj ruž jako sam se obradovala i drago mi je da sam mišljenje zadržala. Ovo je jedan od malog broja ruževa u olovci koje imam. Uglavnom kupujem klasične, ali moram priznati da je jako, jako praktičan. Boja je savršena, tekstura, postojanost...ma sve. 
Kao što vidite kada otvorite klasičnu AVON  kutijicu dolazite do "debele" olovke sa zlatnim i bordo zvjezdicama. Zlatnim slovima je napisan naziv proizvoda kao i nijansa, a riječ je o WILD OCHRID nijansi.
Ono što mogu reći je da pored finog mirisa i boje, ovaj ruž u olovci je savršene teksture i postojanosti. Na mojim usnama je izdržao oko 5h, a da se nije pomjerio. Nije težak, sem u momentu nanošenja, dok je kasnije jako prijatan.  Lako se nanosi, i što je odlično ne morate oštriri ovu olovku nego se šilji okretanjem. Sve u svemu jako sam zadovoljna i već mi je u ručnom neseseru u torbi.




Comments

  1. Lijepa boja koja ti jos ljepse stoji! A ta frizura mi je mrak! Tako elegantna i opustena u isto vrijeme :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Zaključih da je to frizura koju najčešće nosim, i da je skoro na svim fotografijama :). Moja omiljena.

      Delete
  2. Boja je predivna i bas ti lepo stoji! Sve pohvale za fotografije!

    ReplyDelete
  3. Odlicna boja, i ja volim ovakve. :) x

    beautyrebel09.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam od skoro počela da ih koristim i sada ne znam kako bih bez njih :)

      Delete
  4. Ja sam svoj proslijedila u darivanje, ali mi je sad malo žao.:D Tvoja nijansa izgleda predivno, baš ti lijepo stoji. :*

    ReplyDelete

Post a Comment