Avon COLOR TREND

Iskrena da budem slabo koristim olovke za oči. Nekada davno sam ih koristila, ali ne sjećam se kada je to bilo poslednji put.Kada sam u Avon paketiću , između ostalog, dobila i olovke, nisam bila naročito ushićena, ali šta da se radi. I to mora nekada doći na red. Generalno njihova linija COLOR TREND kojoj pripadaju i ove olovke, jako je zanimljiva kada je vidim u katalogu, ipak ruku na srce niam specijalno oduševljena ovim proizvodima, sem lakovima koje sam nekada koristila i bili su pristojni. Krenuću od olovaka.



 Dobila sam dvije, a pošto je riječ o double varijantama, znači da ih imam četiri. Dolaze u kartonskim pakovanjima, a kada ih otvorite imate bijele olovke sa crnim zvjezdicama i natpisom o kojim bojama je riječ. Ja sam dobila varijante PURPLE ROSE I BLUE BLING. Priznajem da me dok sam ih gledala i nisu specijalno impresionirale boje, ali kada sam ih probala iznenadile su me. Lijepe nijanse plave, tirkizne, ljubičaste. Potpuno drugačije nego kada ih vidite u pakovanju.Probala sam ih i na očima, lijepo se nanose, mada mene kod olovaka nervira to što ne ostavljaju ravan trag nego mjestimično ostavljaju "tufnice", pa mi se to baš ne dopada. Za trajnost nisam sigurna, samo sam jednu probala i nije baš nešto na zavidnom nivou. Ipak ko voli može da proba, jer su boje baš lijepe za proljeće i ljeto.





Druga stvar o kojoj ću pričati su ajlajneri u boji. Meni se sviđaju te stvari, kada ih vidim, ali veoma ih rijetko koristim. Ipak morate priznati da su boje divne.  Riječ je o nijansama - BLUE, PURPLE i GRAY. I oni dolaze u kartonskoj ambalazi, dok je osnovna ambalaža plastična. Četkica je tanka, ne previše, a i dužina je srednja. Ono što me je razočaralo je to kada ga nanesem na prekrivenost je loša, pravi se trag po sredini linije, i onda moram čekati da se osuši da bih prešla još jednom i tu se stvara debeli sloj, a efekat nije neki. Ipak ako imate strpljenja možda imate i bolje rezultate. I kao i kod svih ajlajnera ovog tipa važi pravilo da ih promućkate prije upotrebe. Ja sam se inače jako odvikla od ovih varijante, jer su mi ajlajneri u olovci zakon.
I post o ovome završavam sa specijalno dizajniranom olovkom za oči tj. chopstick eyeliner. Iskreno sa ovim nisam nikakva iskustva imala do sada i mogu reći da mi se dopalo. Prvo jako je pogodna za rukovanje, dizajnirana baš za ovu namjenu, nije klasičnog oblika, a i trag koji ostavlja na kapku je odličan, i veopma brzo se nanosi. Iako ne volim braon nijanse, moram priznati da mi se jako dopada ova olovka, i da ću razmotriti i nabavku u nekoj drugoj nijansi.

Bili su to moji utisci o ovim AVON proizvodim. Ne mogu reći da sam oduševljena, ali ni da su totalno loši. Mislim da je sve stvar ličnog mišljenja, strpljenja, tipa kože, kao i ličnog stila. Generalno lijepe nijanse. 

Comments

  1. Dopada mi se boja tog braon eyelinera, imam osjecaj da bi se mogao koristiti i kao sjena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I sama sam razmišljala o tome, a i isprobaću. Od svega ponuđenog ona mi je najviše zadržala pažnju.

      Delete
  2. Ja imam jednu olovku, obicnu, tirkiznu iz ove kolekije i moram da priznam da mi je predobra..bas mi se dopada i trajnost joj je odlicna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto vidiš, dobro je razmijeniti iskustva, drago mi je da neko ima i drugačije mišljenje.

      Delete

Post a Comment