Avon 8 in 1 Eyeshadow Palette -SMOKEY SHIMMER

Kada sam dobila Avon 8 in 1 Eyeshadow Palette bila sam malo razočarana što sam dobila tako lijepu paletu, ali sa tako malo boja koje koristim. Riječ je o NUDE SHIMMER varijanti. Ali sreća je ipak bila na mojoj strani te sam kod Selme, na blogu Simply Selma vidjela da je ona dobila SMOKEY SHIMMER čije nijanse ona rjeđe koristi, tako da smo se zamijenile i ja sam dobila onu koju sam željela. Divno zar ne?Ova paletica je jako lijepa.

Paleta sadrži 6 gr proizvoda, i dolazi u jako simpatičnoj plastičnoj ambalaži sa zvjezdicama na poklopcu, a unutra je i spužvasti aplikator i malo ogledalce. 


Ja sam ovdje stavila i jednu četku koju sam dobila, iako piše da je za odstranjivanje viška laka, ja sam je upotrijebila za nanošenje sjenke, tako da sam zadovoljna i tom ulogom koju sam joj dala. 
Sjenke su jako lijepe, od blijedo ružičastih, preko ljubičastih, do sivih i crnih. Prelijepa. Različiti su finiši, pored ovih sa šimerom tu su i par mat varijanti i iako više volim mat, snašla sam se i sa ovim sjajnim. Svjetlije nijanse su manje pigmentovane, dok su tamnije bolje pigmentovane.



Ovdje je i fotografija palete uz korištenje blica.

Comments

Post a Comment