AVON ECLIPSE & SEQUIN

Često ponavljam da volim lakove za nokte, a kuće sa kojima sarađujem izgleda su vidovite pa mi u poslednje vrijeme šalju jako mnogo lakova za nokte. Više i ne mogu da stignem da ih isprobam i fotografišem. Ipak se uvijek iznova obradujem, kada ih vidim u paketiću. Od AVON-a sam nedavno u prazničnom paketiću dobila između ostalog i ova dva laka, od kojih je ECLIPSE zadobio moje simpatije čim sam ga ugledala.

Kao što napisah dobila sam lakove iz linije MAGIC EFFECTS. Magic effects COSMIC lak u nijansi ECLIPSE i Magic effects LIQUID SEQUIN- SEQUIN.
Lakovi kao i obično dolaze lijepo zapakovani u kartonskim kutijicama, a kada ih otvorite čeka vas standardna AVON četvrtasta ambalaža. 10 ml laka. Standardna četkica, i sve ono što ste i do sada navikli od ove kuće.
Magic effects COSMIC lak u nijansi ECLIPSE je prelijepa nijansa između tamno zelene i tamno sive sa sitnim česticama srebrnkastih i zlatnih čestica. Jako lijepa nijansa i možete proći i sa samo jednim slojem. Vjerujem da ćete se zaljubiti u nju čim je isporbate. Za ljubitelje tamnih lakova, malo neobičnijih pravi je izbor.




Drugi lak koji sam dobila je iz linije Magic effects LIQUID SEQUIN nijansa SEQUIN. Ova linija ima 4 nijanse, a ovo je jedna praznična i party varijanta. Srebrnkaste sitne šljokice sa dodatkom krupnijih raznobojnih šljokica u obliku šestougla. Jako fino izgleda, i ja sam ga prelakirala prako ovog eclipse laka, i trebala su mi dva sloja da ga prekrijem. Iako na sam nokat može možda proći i sa jednim slojem, ali je bolje sa dva.




Na mojim noktima možete vidjeti i kako to izgleda, a moja topla preporuka je eclipse jer je iskoristiviji i lakše ćete ga iskombinovati, ali ako volite štras i šljokice, svakako dobar izbor bi bio sequin.


Comments

  1. divni su ti nokti, a lakovi su mi premedeni. nisam odavno kupovala Avon, moram opet poceti :D

    ReplyDelete
  2. Predivne fotografije! Nijanse lakova su predivne i lepo si ih ukolipa :)

    ReplyDelete

Post a Comment