AVON Ultra color lipstick

Prije tri godine sam ustanovila da jako volim ruževe, i iako ih do tada nisma ni imala, ili možda najviše pet u svom vlasništvu, kada sam počela da ih koristim, otkrila sam da je riječ o veliko ljubavi. Tako da je razumljivo što se jako obradujem kada dobijem neki ruž. U paketiću koji sam dobila od kuće AVON, bio je i ruž iz njihove klasične linije Ultra Color Lipstick u boji Burnished red.
Ono što volim kod Avon ruževa i proizvoda uopšte jeste zaštitno pakovanje, koje osigurava da ga niko nije koristio i da nije bilo pod nekim hemijskim uticajem u transportu. Mada mi se više dopadaju kutijice, i ova varijanta sa plastičnom folijom je super. Crna plastična kutijica ruza, sa bronzanima elementima, i otvorom na vrhu je jednostavan opis ambalaže.

Kad sam na pakovanju vidjela naziv ruža zaintigirao me je, a i kada sam ga otvorila nije me razočarao.

Nijansa je jako lijepa, nekakva terakota nijansa sa primjesom nekakve mješvine crvenih i braon podtonova. Ako sam uspejela dočarati.Ruž je odlične pigmentacije, jako je lijep osjećaj imati ga na usnama, ne isušuje ih, i tokom nošenja i dalje se osjećate prijatno. Meni je trajao oko 2-3 sata, Ne baš u punom intenzitetu, ali sam jako zadovoljna.You may also like

6 comments :

 1. Divne su slike, a i ruž je jako lijep :)

  ReplyDelete
 2. Predivne slike, kao i ti :) Dopada mi se nijansa ruza i kako ti stoji! :) <3

  ReplyDelete
 3. Super je nijansa karmina! Lijepo ti stoji, zaista! :) Moram malo vise da isprobavam Avonove proizvode. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. Moja topla preporuka za njihove ruževe.

   Delete

Sanji ŠminkeRaj. Powered by Blogger.

Subscribe to our Newsletter