AVON MAGIC EFFECTS MOLTEN METAL

Pretpostavljam da ste i kod ostalih koleginica vidjeli ili na Fecebooku ili Instagramu da smo od kuće AVON dobili nove proizvode na recenziranje. Ja sam dobila fin paketić, sa raznovrsnim proizvodima, i kako volim da lakiram nokte, jako sam se obradovala ugledavši pet kutijica sa lakovima. Kako sam ranije kod nekih cura vidjela da su dobile zaista divne lakove i jesenje nijanse, mislila sam da sam i ja. Ipak sreća je kratko trajala, dobila sam ove MAGIC EFFECTS MOLTEN METAL. Da me pogrešno ne shvatite, ali da ste vidjeli one divne koje su one dobile, shvatili biste moju tugu. Ipak šta je tu je. Evo mojih metalaca.

Pet lakova, koliko ih ima u novoj kolekciji nose i nazive plemenitih metala: GOLD, COPPER, BLUE STEEL, TITANIUM i GRAPHITE. Kao i obično dolaze lijepo upakovani u crne kartonske kutijice, zatim u četvrtastim staklenim bočicama, sa klasičnom Avon četkicom, i zapreminom od 10 ml. Na omotu kutijice su svi potrebni podaci, dok se na dnu svake bočice nalazi natpis koja je nijansa u pitanju.
Svima je zajednički metalni finiš. Pjeskarci su, i lako se nanose, a meni i lako spadaju, tj.krune se. Nikada do sada nisam ni imala ovu vrstu laka, pa ne znam ni kako funkcionišu, ali uglavnom je dobra prekrivenost, meni je ok i jedan sloj.Trajali su mi 3 dana na noktima, i počeli da se krune. Tako da ćete mi svoja iskustva i vi sami reći. 



Lakovi su lijepi i naravno zavisi koliko volite ove sa metalnim efektom. Da ne bih svaki opisivala, boja govori o svakom najbolje, a moj favorit iz ove kolekcije je GRAPHITE te ću ga i u buduće sigurno koristiti. Boje su jesenje i iskorisive. A evo i kako izgledaju na mojim noktima.

TITANIUM



GOLD



 COPPER


BLUE STEEL



 GRAPHITE




Comments

  1. I ja sam ih sve dobila i jako mi se sviđaju. :D Najdraži mi je definitivno Graphite. :D

    ReplyDelete
  2. Zaista su predivni, imam Graphite i Titanium, takođe mi je Graphite favorit :)

    ReplyDelete

Post a Comment