KIKO nail lacquer

Pošto sam na odmoru bila u Italiji, kada sam prolazila pored KIKO radnji naravno da sam morala ući, kako nisam imala sad neke velike planove u vezi šopinga bilo čega, ušla sam da se promuvam okolo ali zaista sam u moru prelijepih nijansi lakova morala da kupim nešto. Kako i sami znate nije baš nešto skupa kozmetika ove kuće, o kvalitetu ne znam baš puno, ali ono što zamjerim ovim lakovima koje sam kupila je trajnost.  Kupila sam ove četiri nijanse, a evo i mojih utisaka.

Dva laka su Quick dry, a dva su obična, ali ni njima zaista ne treba dugo da se osuše. Dolaze u okrugloj i četvrtastoj ambalaži, i sa klasičnom dužinom i debljinom četkice. Obični su četvrtasti , i teže 11 ml, dok su ovi quick dry u okrugloj  i ima 10 ml u bočici.








Nijanse su lijepe, i na polici ih ima zaista mnogo i baš mi se dopadaju, ali su baš nemaštoviti, jer su ih samo označili brojevima, a ja volim lijepe natpise.Ja sam uzela crvenu br.240, bordo br.243, ovu neku nedefinisanu nijansu po meni varijanta sive i neke boje blata br.817 i najdivniji plavi br. 850.

Što se samog laka tiče, kada ga nanosim na nokat jako se razliva, tj. poprilično su vodenkasti i nema šanse da prođete bez dva sloja, jer je pokrivenost osrednja. Ali kada pređete dva puta, dobijete zaista finu boju.

Ono što je moja zamjerka ovim lakovima je trajnost, jer mi traju jedva dva dana, čak i sa nadlakom. To mi se zaista nije desilo skoro nikada, pa sam se jako razočarala.




Sve u svemu lijepe boje i ne kajem se što sam ih uzela, posebno sam zaljubljena u plavu i ovu neku ne definisanu nijansu sivi ili šta li već, ali bih voljela da su trajninji.

Kakva su vaša iskustva sa KIKO lakovima.?

Comments

  1. Kiko mi se dopada prvenstvno zbog boja, nijanse su sjajne a i cena je ok, šteta samo što nam nije da dohvat ruke.. Najviše mi se dopada ovaj tamini, bordo lak, ali i svi ostali su fenomenalni :)
    https://spersonally.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boje su im baš odlične. Pa valjda će nekada stići u blizinu, bilo bi sjajno bar u BG, i meni bi bili blizu :)

      Delete
  2. Koliko bih volela da ovaj brend stigne u Srbiju :/ bas citam puno pozitivnih kritika i zaista zelim da ih isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nadam se da će stići, ipak i mnogo bolji brendovi su stigli, valjda se smiluju :)

      Delete
  3. Bordo je prediva. Steta sto toliko brzo spadaju. Ne volim lakove sto moram vise puta mazati. Uvijek drugi put sve upopastim i onda se samo iznerviram. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, bordo je jako lijep, i najčešće sam ga i koristila. Ali moraš dva puta :)

      Delete
  4. Koristim Kiko lakove, imam ih zaista puno i trajanost im je odlična, ne znam zašto se tebi tako brzo maknu. Ali ja većinom ih koristim na tipsama, možda ima veze dal je površina prirodan nokat ili fejk...ali sve u svemu oni i essence su mi najdraži u omjeru cijene i kvalitete. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ne zam, alija baš imam super iskustva sa lakovima, tj. skoro svi mi ostaju na noktima do 5-6 dana, samo ovaj dan-dva. I takođe obožavam Essence :)

      Delete
  5. šteta zbog trajnosti jer su boje predivne

    ReplyDelete

Post a Comment