ESSENCE I LOVE NUDE

Danas ću pisati o nude sjajevima i ruževima kuće Essence koji su dio kolekcije I love nude, koju je Essence izbacio ljetos ali po meni, ne postoji baš ograničenje kada neke nijanse možete ili ne možete nositi. Viđala sam jako lijepe make up look-ove i zimi, a da su imali neke živahnije nijanse, a nude je po meni bezvremenska boja. Nešto poput crvene. Iako ih ranije nisam imala u planu niti su mi se ikako dopadali, otkako su počeli da, bukvalno, iskaču iz svakog ćoška, nekako mi je postalo normalno da ih i ja uvedem u redovnu upotrebu. Ipak ono što je moja nevolja, je da mi nude nijanse skoro pa grozno stoje, i prosto nisu za mene, posebno one svjetlije varijante, a to ćete imati priliku i da vidite.

Iako sam nekada ranije isključivo koristila sjajeve za usne, poslednjih godina sam isključivi obožavatelj ruževa za usne. Tek ponekad ih primjetim na policama i vidim na djevojkama, ali iskreno ne pamtim kada sam poslednji put kupila sjaj, izuzev sjajnog NYX koji je više kao ruž u tečnopm stanju. Ipak ne mogu poreći da su Essence I LOVE NUDE XXL sjajevi dobili dobre ocjene s' moje strane, prije svega na svoju teksturu, tj.činjenicu da se ne lijepe, i da nisu one varijante, da izgledate kao da se upravo smazali masno pile. Lijepe nijanse 01 SHY BEAUTY i 03 TASTE THE SWEETS su zaista lijepe, posebno tamnija, jer na usnama izgleda jako lijepo. Dolaze u njihovom standardnom pakovanju, sa spužvastim aplikatorom, i zapreminom od 5 ml. Prekrivenost nije neka, ali ja to i ne očekujem od sjajeva, tako da za neke opuštene dnevne varijante mogu upotpuniti vaš izgled. Meni se više dopada i ljepše mi ( ako je to uopšte moguće) stoji tamnija varijanta.







Što se tiče ruževa za usne, priznajem da su mi pakovanja bila jako primamljiva, toliko da sam ubijedila svekrvu da oboji dnevni boravak u ovim nijansama, i izgleda sjajno. Dok kada sam ih stavila na usne, ovaj svjetlija varijanta je bila strašna na meni, dok sam tamniju automatski ubacila u neseser i ne prestajem da ga koristim. Potpuno me je osvojio.
Ja sam dobila da isprobam 01 WEARING ONLY SMILE I 03 COME NATURALY.
Nijansa 03 me je toliko oduševila, i već možete zaključiti da je ona pobjednik ovog posta. Zaista je odlična, i nisam ni mislila da će mi se neka "boja mesa" toliko dopasti. Ova druga je jako svijetla za mene, tako da nemam neke posebne impresije, sem da joj je ambalaža bolja od boje na usnama.
Inače opšta karakteristika ovih ruževa je da su nekako mekani, lako se nanose i morate imati njegovane usne kako se nepravilnosti ne bi isticale.Iako je to savjet ne samo za ovaj ruže, nego i inače, rekla bih da on prosto zahtjeva lijepe i mekane usne.













* oprostite zbog groznog lica, ali juče sam imala kompletan tretman lica, i još vidam rane junačke...stanje je otužno, ali ne zamjerite :)

Comments

  1. Najčešće koristim come naturally i taste the sweets valjda sam ispravno napisala :P Super si sve predstavila, a ja na licu ne vidim ništa loše :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Zaista su jako lijepe boje, ali nekako se nisam navikla, pa sam jedino ovaj ruž usvojila :) Sto se tiče lica, nekako mi djeluje "prljavo", ali znam da tako mora, jer ja bar rijetko imam problema sa kožom. Uglavnom, biće bolje. Ne računam ovu boru oko usana, šta ću kad volim da se smijem :D

      Delete
  2. KOliko vlim ove nude boje! Sve su predivneee!

    ReplyDelete
  3. Come naturaly je divnaa i jako ti lijepo stoji. :-) Moracu i ja sebi uzeti ovaj. :-D

    ReplyDelete
  4. Sviđa mi se Come Naturally. Kada sam ga vidjela u dm-u, boja mi nije mi izgledala privlačno, ali sad mi se baš sviđa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je na prvu djelovao pomalo mračno, mislila sam da je mnogo tamniji i inače, ali mi se ovoliko taman dopada.

      Delete
  5. Come naturally mi je super :)

    ReplyDelete
  6. Ja stvarno ne znam da li ikome lijepo stoji wearing only? Po meni, totalni essence promasaj...Zato je ova cime naturally odlicna i bas ti prelijepo stoji...A i meni je na prvu djelovala pomalo mracno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhaha...pa ne znam šta bih ti rekla, ja se i dalje zaprepastim kada vidim djevojke sa tim kreč bijelim ili roze varijantama na ulici, ali to pripišem svojoj staromodnosti. U svakom slučaju ova druga varijanta je dobra, te ću zanemariti ovu svijetlu ;)

      Delete
  7. Meni se dopada kako ti sve boje stoje. :) Imam Come naturraly i meni ne stoji ovako dobro kao tebi. :D
    Ja ne vidim nista grozno na tvom licu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tii...ja vidim neke fleke, i tačku na čelu :D, i još dosta toga, ali dobro, nije svaki dan savršen :)

      Delete

Post a Comment