AVON MAGIC

Iako sam ih davno dobila na recenziju, zaista nisam poslednje vrijeme ni prstom mrdnula, i kada sam se dobro odmorila, prije pisanja o novim stvarima, odlučih se da prvo riješim stvari sa kojima kasnim. Tako da su na red došli AVON lakovi za nokte iz linije MAGIC EFFECTS. Ono što ću reći odmah je da su mi na prvi pogled kada sam ih izvadila iz kutijica bili jako primamljivi. Mada priznajem da u poslednje vrijeme nemam naviku da stavljam top coat varijante sa šljokicama i sl, ipak me je podsjetilo vremena, kada sam mnogo više vremena posvećivala lakiranju noktiju i ukrašavanju istih. MAGIC EFFECT su zaista dobri lakovi, barem ovo što sam imala priliku da probam.


Od sva četiri koja sam dobila, reći ću da sam se zaljubila u ovaj ljubičasti, i da od tada svako malo lakiram nokte njim. Riječ je o nijansi VIOLETTE. Po meni savršena ljubičasta boja. Ako bi me neko pitao koju nijansu ljubičaste volim, to bi bila ova. Lak je jako lijep, i sa ovim mat efektom je po meni prosto rečeno savršen. Jako brzo se suši, a kako je mat, znate da ostaju tragovi ako razvlačite, tako da predlažem brzo reagovanje i brzo lakiranje. Preciznost je takođe bitna jer ako probate da ispravljate greške, zabrljaćete. Ovdje imam samo zamjerku na četkicu, jer je njihova uska dugačka, tj.standardna AVON četkica, a mislim da bi trebala punija i sa više volumena, radi lakšeg nanošenja. Sve u svemu ovo mi je trenutno u TOP 5 lakova koje koristim i koje ću koristiti i za predstojeću jesen.


DIAMOND SHATTER je jako lijep top coat, posebno ako volite one sa nepravilnim oblicima šljokica. Imala sam do sada dosta sličnih varijanti, ali mislim da nisam nikada ovakav, i jako su me prijatno iznenadili. Jako je lijep, i u dva poteza trebalo bi da imate nanesenu željenu količinu na noktu. Šljokice su kao što rekoh nepravilnog oblika i prelivaju se u duginim bojama.Dosta interesantno i ja sam ga iskombinovala sa prethodno opisanim lakom u nijansi Violette.


Još jedan top coat u seriji MAGIC EFFECTS jeste i MATTE TOP COAT. Njega sam stavila preko prethodne kombinacije, namjerno jer jako volim mat top coat preko šljokica. Već imam AURIN mat top coat, ali ovaj mi je bolji. Iako je bjeličast u bočici, ima ljubičasti odsjaj, i baš te čestice omogućavaju stvaranje mat efekta. Ono što je jedino ako možemo naći zamjerku, jeste da mijenja bolju osnovnog laka. Tako da mi je ovaj ljubičasti malo posvijetlio pod uticajem top coata. I njega trebate brzo nanijeti ukoliko želite da sve bude ravnomjerno i bez brazdica na noktu. Meni se jako dopada kako izgleda u kombinaciji sa šljokicama i toplo preporučujem svima.


I za kraj ostaje lak iz linije FRINGE, u nijansi  Jacquered Metal. Riječ je o klasičnom toperu koji sadrži u sebi  sitne čestice šljokica poput resica. U ovom laku kombinovane su plave i zlatne čestice. Lijepo izgleda, mada ja nisam baš neki ljubitelj ovih varijanti. Ja sam ga iskombinovala sa malo svijetlijim lakom i mislim da lijepo izgleda.


Ono što bih mogla na kraju da kažem jeste da mi se kao i obično lakovi kuće AVON jako dopadaju, a da je od ponuđenih Violette moj favorit. Kao i obično dolaze u pakovanju od 10 ml, u crnim kartonskim kutijama, i u četvrtastoj staklenoj ambalaži.Na dnu bočice je i naziv nijanse. A u ovom poklon paketiću dobila sam i ovaj simpatični neseser koji je odmah dobio mjesto u torbi jer je srednjih dimenzija, i jednostavan je za nositi neke osnovne stvarčice, pošto ne može stati nešto mnogo stvari, ipak boja je moja tako da se udomaćio u mojoj torbi.



Comments

Post a Comment