First BIRTHDAY

Dugo me nije bilo, i eto i posle duže pauze, iako imam o čemu da pišem, odlučila sam se za ovaj ni malo bjuti post, ali meni ipak najdraži. Riječ je o prvom rođendanu mog dječaka. Oni koji me prate preko Instagrama i Facebooka, znaju da sam luda za svojim sinom, i iako nisam u onoj grupi da neprestano pričam o svom djetetu, šta ću, valjda je to priroda, ali on mi je preuzeo većinu fotki na Instagramu, Facebooku, i sl, da mislim da sam pomalo i smorila ljude, ali briga me...OBOŽAVAM GA. I tako je moj mali miš preko noći porastao, i od sićušne mrvice koju sam prvi put ugledala u porodilištu, izrastao u malenog, vragolastog dječaka, smijuljka i jednog dobricu. Moje zlatokoso čudo, moj Nikola, napunio je jednu godinu. 7.avgusta smo i proslavili prvi rođendan. Ja sam još davno imala u glavi kako to treba izgledati, i moram priznati da je krajnju rezutat bio onakav kakav sam željela, te ne marim za umor i ostale peripetije kroz koje sam prošla. Oni koji me prate na društvenim mrežama već su vidjeli dio fotki, a evo i ovdje da podijelim sa vama dio našeg GARDEN PARTY ambijenta, čija je tema bila NAUTICAL BIRTHDAY.



































Taj dan je bilo mislim 100 stepeni, što se vidi po meni da sam crkla, i da sam se raspala, ali to uopšte nije bitno, jer je bitan bio mali dječak, i naravno naši prijatelji koji su nam uveličali slavlje. Iako sam većinu stvari uradila i osmislila sama, drugarica Minja i njen rođak Slobodan, učinili su čuda za mene taj dan, a koliko sam bila u frci s vremenom, govori i podatak da je najbolja jetrva na svijetu Vladana uskočila sat prije žurke sa pravljenjem Cupcakesa...tako da bio je ovo jedan uspiješan projekat, a uz pomoć prijatelja i vizuelno i tehnički za mene savršen. Imajući u vidu da mi se ideja duže vremena mota po glavi, a da je upravo ovo bio test za moje organizacione i kreativne sposobnosti, donijela sam odluku da se ozbiljnije posvetim organizaciji dječijih rođendana, i dekoraciji te pravljenju slatkih stolova. Glas više dali su i roditelji koji su me putem FB kontaktirali raspitujući se ko mi je radio dekoraciju, ali i neki koji su me već sada angažovali, tako da se stvorila ČAROLIJA. Za sada je samo početak, ali čim se vratim sa godišnjeg odmora, to će biti jedna od prvih stvari kojoj ću se posvetiti. Za sada molim lajkić ako vam s sve ovo dopalo, a i malo podrške u novom "biznisu", nije na odmet ;)
Ja sada palim, jer za nekoliko sati putujem na more. Odredište - Italija- Rimini...a čim se vratim pišem nadugo i naširoko ;)

Comments

  1. Tvoje dijete je doslovno najsladje koje sam ikad vidjela. I stvarno je odlicno izgledalo. Odavno znam da imas ukusa. I Nikolica je najsladji. Lijepo se provedite ♡♡♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa ti puno. Ljubimo i volimo jako našu drugaricu. Ove jeseni dolazimo u SA i javljamo se. Obećala sam :*

      Delete
  2. Sretan mu rođendan :D a party izgleda odlično :D

    ReplyDelete
  3. Sretan mu rođendan 💋
    Sve je predivno izgledalo, zelim i ja ovako za svoju princezicu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala....sigurna sam da ćeš uspjeti, treba truda, ali mi žene smo ionako lude, tako da što naumimo to i ostvarimo ;)

      Delete
  4. sretan rođendan malom prelijepom dječaku :) divna ste obitelj i slike su prekrasne. zelim ti puno uspjeha u radu i fino se provedite na odmoru.:D

    ReplyDelete
  5. Jao divno bas mi se svidja! Znala sam da ces to super napraviti. Sincic ti je presladak, zuco mali :)

    ReplyDelete

Post a Comment