CATRICE fresh nails

Ugledavši ovaj CATRICE lak za nokte, rekla bih da se rodila ljubav na prvi pogled. Kada sam ga nanijela na nokte bila sam sigurna da će trajati. Danas vam predstavljam divnu nijansu Catrice laka za nokte - A GAllon Of Melon, kao i base coat i top coat lakove  takođe Catrice, iz njihove revolucionarne 3 STEP SYSTEM linije.

Krenuću prvo od ovog divnog  laka koji me je oduševio. Nikada do sada nisam imala ni jedan Catrice lak, pa nisam ni znala šta da očekujem. Ovaj koji sam dobila, pobrao je moje simpatije prije svega nijansom, zatim gustinom, četkicom ali i postojanošću, tako da već sada mogu reći da će biti na mojoj šoping listi ponovo. Catrice nail lacquer, sa novom poboljšanom četkicom, koja čitavom širinom pokrije ploču nokta, gustinom takvom da je moguće biti zadovoljan i sa jednim slojem, u nijansi 82 A Gallon Of Melon je kod mene dobio 5 od 5 bodova.


Lak dolazi u njihovom klasničnom pakovanju sa crnim plastičnim poklopcem, zapremine 10 ml, i oni koji su već probali ovaj lak vjerovatno će se složiti sa mnom. O boji nemam šta reći sem da je jedna od trenutno omiljenih za ljeto i da se vrlo često može vidjeti na mojim noktima.


Ovoga puta iskoristila sam priliku i da probam CATRICE 3 STEP SYSTEM, koji je kako kažu revolucionaran, i omogućava da gel efekat na noktima dobijete i u kućnim uslovima ne koristeći lampe i ne trošeći 2 sata sjedenja po salonima. Oni kojima je to veliko cimanje, eto napokon mogu da odahnu. 

Ovj sistem funkcioniše po principu:  korak 1. nanijeti BASE COAT, sačekati da se osuši, 2. korak nanijeti sloj laka za nokte, i 3. korak nanijeti završni sloj TOP COAT laka. 
Iako se možda čini previše slojeva, moram reći da nokti ne izgledaju "debelo" niti išta slično. Fini su i normalne debljine, mnogo tanji nego neke varijante pravih gel noktiju, koje sam nekada u ranoj mladosti i sama nosila.
Proizvođač obećava : dužu trajnost, veći sjaj i manje krunjenje laka. I što se mene tiče ispunio je svo troje. Ipak moram da naglasim da imam dobar kvalitet noktiju, i da mi i inače lak dugo traje, tako da je i ovaj izdržao 6 dana, a recimo bez baze i završnog sloja, lak mi traje pd 4-5 dana, tako da suma -sumarum, to je otprilike to. Vječno trajati ne može.




I baza i top coat su standardnog izgleda, ovoga puta bočice su pakovane u kartonske kutijice sa "prozorčićem", baza u bijeloj, top coat u srebrnoj boji, na kutijicama su osnovni podaci o proizvodima, kao i uputstvo za ova tri koraka koja sam opisala. Dopada mi se i ambalaža, tako da mogu preporučiti toplo svima koji žele lijepe noktiće, uz malo vremena.












Comments

  1. Jaooooo boja je fenomenalna!!! Moram priznati jednu stvar, nikada do sada nisam isprobala te base i top coat lakove za nokte. Nekako sam uvijek mislila da je to apsolutno bacanje novaca. Još uvijek razmišljam dali da probam i ta tri koraka. Post ti je odličan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Moram priznati da je i meni prvi put da ispoštujem sve korake, jer sam do sada uglavnom koristila lak i top coat. Ali zadovoljna sam čitavom ekipom.

      Delete
  2. Preelijepa nijansa roze! :) I ja dosad neman niti jedan Catrice proizvod, a čitam mnoogo dobrih stvari o njima tako da ću biti baas uzbuđena kad konačno nabavljala Catrice stvarčice. :D

    ReplyDelete
  3. Odlican lak i odlican set od Catrice-a!
    Samo da podebljam koliko je nijansa A Gallon Of Melon posebna - znam da je sigurno 10 zena/djevojaka kupilo a da to znam na preporuku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno tačno. Meni je zaista lijepa i jako mi se dopada, i probala juje moja koleginica na duže nokte, i na njima mi se sviđa, i svakako ističe ten. Setom sam takođe jako zadovoljna.

      Delete
  4. Mnogo ti lepo stoji ova nijansa. :) Bas mi se dopada.

    ReplyDelete

Post a Comment