AVON paket

Prije mjesec dana, stigao mi je paketić AVONA, a u njemu, dosta finih stvari. Malo sam u problemu sa vremenom, zbog radnih i porodičnih obaveza, pa malo kasnim, ali nikada nije kasno da se napiše nešto što će biti od koristi budućim kupcima. U paketiću sam dobila četiri proizvoda, i to gel za tuširanje, kremu za pete, losion i roll-on. Pošto sam odlučila da po prvi put, potrošim sve zalihe sličnih proizvoda, pa da krenem u ponovnu kupovinu, i da se manem stvaranja zaliha, sve mi je bilo pri kraju, i ovi proizvodi su bili i više nego dobrodošli.

Prvo ću krenuti od najdražeg proizvoda, a to je krema za omekšavanje peta iz linije FOOT WORKS. Ko me redovno prati, sjetiće se koliko mi je bitna njega nogu. Malo je reći bitna, presudna je bolji izraz. Jako vodim računa da mi stopala budu njegovana i redovno idem na pedikire, ili sama kod kuće pravim kupke, stavljam pilinge i maske, i na svaki način pokušavam da vodim računa o nogama. Naša stopala su nešto što trpi sav teret, svakodnevno u pokretu, izložena i neudobnoj obući, ponekad i onoj napravljenoj od loših materijala, zatim tu je i nošenje čarapa kada je hladno, pa stezanje kaiščića ljeti....i da sve ne nabrajam, znate i sami, ali bitno je napomenuti da im treba njega. Upravo je krema za stopla nešto što nikada ne smije zafaliti i nešto što moram da imam u kupatilu. Poslednjih godina uglavnom koristim neizmjenično Balea i dr.Scholl proizvode, a prije svih njih moj izbor je bio Avon. Ali kako volim da isprobavam stvari, malo sam ih zapostavila, ali sam koristila njihove maske i pilinge, i naručujem ih i danas. posebno piling za stopala, koji miriše najdivnije na svijetu. Da se vratim na početak priče.

Ova krema za omekšavanje stopala me posebno obradovala, jer sam primjetila da mi se stopala u čarapama vrlo brzo isuše, što najprije osjetim po petama. Ali poslednjih mjesec dana primjenom kreme, osjetila sam poboljšanja. Istina, i nisam imala baš neki veliki problem, ali sam ga skoro u potpunosti eliminisala, te su mi pete uredne i osjećam po dodiru da su hdratiziranije nego ranije.  AVON FOOT WORKS krema za omekšavanje peta, dolazi u pakovanju od 150 ml, barem ovo koje sam dobila, jer je riječ o XXL limited edition pakovanju, a standardno pakovanje je manje. Dolazi u bijeloj tubi, na licu je naravno naziv proizvoda, dok osnovne informacije, možete naći na poleđini.


Namijenjena je suvoj, gruboj i ispucaloj koži. Brzo se upija i ne ostavlja masan trag. Pod prstima možete osjetiti njenu lakoću, i brzo upijanje. Vrlo je prijatnog, skoro pa neutralnog mirisa. Lako se razmazuje. Poizvođač kaže, da pruža osjećaj lakoće ekstremno suvoj, ispucaloj koži stopala, obezbjeđujući 24 sata hidratacije. Omekšava kožu stopala. Da bi krema imala ikakvo dejstvo, potrebno je pridržavati se upustva, a ono glasi: očistite ugroženo područje, nanesite malu količinu 1-3 puta dnevno. I zaista rezultati neće izostati. Moja topla preporuka.
Zatim, tu je i losion za tijelo i roll-on iz linije CHERISH, linije njihovog novog parfema, koji je nedavno predstavljen. Meni se parfem dopao, imala sam priliku da probam. Miris je pravi za proljeće, objedinjuje cvjetne, voćne i drvenaste note. U isto vrijeme i slatkast i pruža svježinu, mislim da bi se mogao dopasti mlađim osobama, vedrog duha. I baš zato što mi se dopao miris ovog parfema, obradovala sam se i losionu i roll- onu. I nisam se razočarala. Mada je miris slabijeg inteziteta, opet osjetim tu vedrinu i svježinu. Roll-on uglavnom stavljam poslije tuširanja, pred spavanje, iako znam da to nije potrebno, tako sam navikla, a i dematolozi su mi preporučili, da ako već nešto koristim to bude roll-on, a ne dezodorans. Ovaj proizvod dolazi u finom pakovanju, biserne boje, sa natpisom boje breskve, kao i cijela ova linije, a više informacija naravno, na poleđini.



Pakovanje je od 50 ml.I ono što mogu reći je da je zaista nježan, ostavlja fini trag, finog mirisa, nimalo agresivan. I dopada mi se što je blag. Ujutru kada ustanem, i dalje osjećam miris, a par puta sam ga nanosila i preko dana, čisto da ga testiram, i bila sam zadovoljna, mada ja možda i nisam relevantna, imajući u vidu činjenicu, da nemam problem sa pojačanim znojenjem.
Slično iskustvo je i sa losionom za tijelo. Losion dolazi u tubici, pakovanje 150 ml. Takođe biserne boje, sa slovima boje breskve, a na poleđini su informacije o samom proizvodu.



Mada sam u početku bila skeptična, kada sam nanijela losion prvi put, miris mi je bio jaaako blag, mislila sam da od toga nema ništa, i baš sam bila ljuta, jer mi se dopao miris parfema,i očekivala sam isto i od losiona, ali ništa, međutim, nakon nekoliko minuta, kada ga je koža upila, osjetila sam lijep i prijatan miris koji se zadržao na mojoj koži. E sad ne mogu da garantujem za trajnost, ali uglavnom je na mojoj koži miris bio osjetan još 2 sata, ali to je i inače moja mjera. Prosto moja koža ne upija mirise. Poslije nanošenja, koža je svilenkasta, mekana. Losion je lagan, i to odmah možete osjetiti pod prstima. Meni se dopada, mada voljela bih kada bi bio malo dužeg trajanja i intezivniji.
I za kraj, proizvod koji mi se najmanje dopao, a očekivah najviše, a to je gel za tuširanje sa mirisom jagode.  Na prvu ambalaža me kupila. Obožavam ovakva pakovanja. Neuobičajena. Te čim sam otvorila paket potrčala sam ovoj lijepoj loptici, ali moje ushićenje je trajalo do prvog tuširanja. A evo i zašto. Da razjasnim: obožavam jagode, i miris jagode, ali upravo, po mom mišljenju, koristiti ovaj miris u kozmetičkoj industriji je mač sa dvije oštrice  - odnosno ili "ubodeš" ili ne, a mislim da AVON-u nije uspjelo. Kada sam otvorila bočicu, nije baš mirisalo kao jagoda, nekako se osjetila hemija, ali opet kao je kod većina, a u procesu tuširanja, ta jagoda se "pretvorila" u gumene bombone, i kada sam sve obavila, zaključila sam da ne mirišem ni na jedno ni na drugo.  Što me je rastužilo. Jer zaista, ambalaža je po meni čista petica. Sjajno, inovativno, lijepo, ali sam sadržaj nije po mom ukusu, i moguće je da neka druga koža reaguje drugačije. Ipak ostavila sam ga, jer me svaki put kada uđem u kupatilo jako razveseli lijepo pakovanje.
Riječ je o simpatičnoj loptici, od 250 ml. Na poleđini su podaci o proizvodu.
Sve u svemu, nadam se da sam vam pomogla pri nekoj od narednih narudžbi AVONA, a prije par dana stigao je novi paketić na recenziju. Čim testiram proizvode, pišem :). Nadam se da ću biti malo aktivnija.

Comments

  1. Mogu ti reci da sam slicnih iskustava sa Avonovim gelovim za tusiranje i kupkama u ovim okruglastim pakovanjima. Ok, uvijek su jako pristupacne cijene i pakovanje super izgleda ali mirisi su mi previse sinteticki. Ja bih ih uvijek pretvorila u tecni sapun za ruke - samo na otvor stavim pumpicu nekog proizvoda koji sam istrosila i 'spasim dan' :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako, vidiš nije mi to palo na pamet, ali dala si mi sjajnu ideju :)

      Delete

Post a Comment