Avon - lips like Irina Shayk

Iako ste kod drugih blogerki tokom mjeseca čitali recenzije o ovim ruževima, ja sam tek prije neki dan kupila ovaj i toliko mi se dopao, da sam i je morala reći koju na ovu temu. Riječ je o AVON Ultra Color Induglence ružu za usne. Kao što rekoh djevojke koje sarađuju sa ovom kozmetičkom kućom, dobile su ove ruževe da recenziraju. Svih 20 nijansi, koliko ih ima u ponudi, vjerujem da su raspametile. Meni su većina nijansi lijepe, mada mi neke baš nikako ne odgovaraju, zbog tena, te sam ih naumila zaobići. Kako sam u ovoj fazi boje fuksije, već nekih mjesec dana, zaključih da mi se najviše i dopada nijansa koju na sebi u katalogu ima promoterka ove kampanje - Irina Shayk, te je konačna odluka pala na boju - POPPY PINK. Evo priče o njemu.

Ovaj karmin, kao i većina Avonovih, dolazi u zaštićenom pakovanju ( što mi se baš dopada kod njih), a ovdje je ta zaštita u vidu crne kartonske kutije sa bijelim slovima na kojoj piše naziv proizvoda, na nekoliko jezika, zatim gramaža, i kada isječete kutiju, u unitrašnjoj strani su podaci o samom proizvodu.
Kada skinete kutiju, dobićete proizvod u plastičnoj ambalaži, crne boje, sa srebrnim dijelom na sredini na kojem piše AVON. Proizvod je težine 3 gr.
Kao što sam rekla odlučila sam se za ruž u nijansi Poppy pink, koji je u brošuri na sebi imala Irina Šajk, jer mi se baš dopala boja, a i poslednjih mjesec dva, ova mi je boja baš lijepa.


Kod ovog ruža na prvi pogled privukla me je pogodna ambalaža, jer su ovi ruževi malo tanji od standardnih, zatim kada sam skunula poklopac, mnogo mi se dopala boja, a na kraju i prelijep miris.

Kada sam ruž nanijela na usne utisci su bili odlični. Oduševila me lakoća koju osjećam, zatim to što je bio nekako mekan kada sam ga nanijela, hidrantnost koja se odmah osjeti, ali i intezitet boje, jer mi nije trebalo tri sloja da mi na usnama ostane prava boja ovog ruža.
Generalno riječ je o ruževima lagane teksture, bez voska, sa hidrantnim gelom koji hidratizira usne, čineći ih efektinima i šočnima. Srednje je do potpune prekrivenosti u zavisnosti od nijanse i  sa SPF 15 žaštitom.Iako nisu išli na varijantu trajnosti, moram reći da bih i tu dodala plus, pošto mi je ruž ostao baš dugo na usnama, a i čak kada je "spao", ostala je boja.


Zaključak: ukoliko želite, lagane karmine, sa kojima ćete imati ugodan osjećaj kada ih nosite, koji divno mirišu i daju sočnost usnama, po vrlo pristupačnoj cijeni -  izabrali ste prave.
Naravno, ponovo sam imala problem sa fotografijama, mene svjetlo u ovoj kući baš ne voli :O. A i bila sam sebi jako ružna na fotografijama, te sam jedva izabrala neke iole normalne :(

Comments

  1. Pojebal bih ovaj karmin!!! ^.^ Nemoj da brines za slike... :D

    ReplyDelete
  2. Bas je lijepa i ova nijansa i lijepo ti stoji... ja imam samo Royal Peony i zadovoljna sam :)

    ReplyDelete
  3. U zadnje vrijeme i ja nešto posebno mjerkam ove fuksijaste nijanse, valjda zazivam proljeće :D Sviđa mi se ova Avonova linija, čak i ta laganija tekstura mislim da je odlična za ove prijelazne dane kad su usne izmučene od hladnoće

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako..i ja ga zazivam, nadam se da će lijepo vrijeme što prije :) Odličan osjećaj na usnama

      Delete
  4. Slike su sasvim u redu, a ova boja ruža je predivna! Super post :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Prava proljetna nijansa, lijepo ti stoji :)
    Super su ovi ruževi :)

    ReplyDelete

Post a Comment