Matching Manicures - Galaxy

Nekad na samom početku, u prvim sedmicama osnivanja, tema nam je bila galaxy, i iako sam imala jasnu viziju šta ću napraviti, i nije ispalo baš tako. Za danas sam se takođe pripremala, i jasno znala da želim jednu tematsku cjelinu, ali ovo prosto nije išlo. Ni sama ne znam koliko sam puta nešto nalakirala, našarala, skinula...kao da ovo nisu moje ruke, i kao da imam dvije lijeve...te sam na kraju odlučila za najmanje komplikovanu varijantu, da se ne nerviram. A kako je i dan neki bzv, fotke sam uradila napolju, jer su u kući u najmanju ruku grozne. Nadam se da vam se dopada.



Tu su razni oblici i boje,nebeska tijela, koje mene podsjećaju na galaxy, a lakovi koje sam koristila su Essence 144 Black is back, 137 Wana be your sunshine, 147 Miss Universe, te zvjezdice Essence. Zatim Misslyn 90, Golden Rose - Jolly Jewels 130 , Maybelline - Clearly Spotted, H&M - Blue Bliss, H&M - Basement Chill i Miss Sporty - 456.
Nadam se da vam se dopada. Evo i drugih manikira.


Comments

  1. Nadan se da ću i ja brzo svoju izbacit, poželila san da nisam radila 1'extra' korak, ali eto, sve smo nekako samokritične. Kažiprst ti je čudo eto, taj mi je baš savršen <3 Meni je ovo prekrasno <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ej pa hvala ti puno. I meni se dopada tvoja. Ja ono nikako nisam uspjela da uradim, prosto nije išlo, šta da se radi.

      Delete
  2. Crtež na kažiprstu je savršen. Ja ne bih uspela da izvučem čestitu planetu, posebno ne sa prstenom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj hvala ti puno. Nije toliko komplikovano, ali za jučerašnji dan je i obična zvijezda bila komplikovana, sve su mi ispale jadno. Ali ok, može proći.A ti uradiš precizno i mnogo složenije stvari savršeno :)

      Delete
  3. Baš si se potrudila oko planeta i zvezdica. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, pa ne znam baš, nije da nisam zadovoljna ali imala sam totalno drugačiju temu na umu, ali dobro, šta je tu je :)

      Delete
  4. Meni je baš simpatična manikura!!!
    I meni je također favorit kažiprst :D
    I ja sam danas nekako nezadovoljna, ali tješim se da će biti bolje drugi put :)

    ReplyDelete
  5. Manikura je super, ali kažiprst mi je naj :D Sviđa mi se!

    ReplyDelete
  6. Jako slatko, super mi je ovaj mali saturn hihi :D i mjesec mi je prva liga. :)

    ReplyDelete
  7. ti si se baš potrudila, sviđa mi se tvoja verzija galaksije :D

    ReplyDelete
  8. I meni je kažiprst favorit, svaka čast na detaljima :)

    ReplyDelete
  9. Meni se jako sviđa prstenjak! :)
    Obožavam glitter na crnoj podlozi!

    ReplyDelete

Post a Comment