AVON eye shadow primer

Za nekoga ko ima poprilično masne kapke, nanošenje sjenke umije da bude vrlo razočaravajuće iskustvo, ukoliko želite da vam ista dugo traje na kapcima, da ne dođe do čuvenih linija na pregibima, i da u najmanju ruku izgledate kao pokisla kokoška. Naravno beauty industrija je davno otišla korak dalje sa inovacijama, te već duže vrijeme, lakše nanošenje i dugotrajnost sjenki dugujemo ponajprije bazama za sjenke. Kao što ste mogli i da primjetite, ja zaista nisam neki ljubitelj trošenja hrpe novca na makeup proizvode, dijelom što mislim da cijena ne garantuje baš uvijek i kvalitet, naravno i zbog realnog budžeta u današnje vrijeme, a i dijelom jer me baš briga hoće li me neko smatrati dobrom ili lošom ženom/šminkerkom/koleginicom/blogerkom ako ne kupujem skupo.Volim šminku, i sve te lijepe stvari, ali ne po cijenu svega. Tako da sam i kod bazi za sjenke išla ka manjim ciframa, i mislim da sam konačno našla pravu. Poslije nekoliko isprobanih drogerijskim marki, i jeftinijih i skupljih, iskristalisalo se da mi se dopada čuvena Artdeco baza, ali samo do onog trenutka dok mi nije stigla AVON baza.



Ne mogu reći da je bila ljubav na prvi pogled što se tiče testiranja, jer ipak proizvodima dam više vremena da mi se dopadnu ili ne, ali  kada sam otvorila kutijicu, priznajem da mi se ono što sam ugledala dopalo.
Proizvod dolazi upakovan u crnu kartonsku kutiju, na kojoj piše i sastav proizvoda (nažalost ja sam je zaboravila odmah fotografisati i bacila sam je), te ću se poslužiti fotografijom sa interneta.
 *izvor obje fotografije - net

Kada se otvori ta kutija, dolazite do male staklene kutije, sa crnim poklopcem, na kome je bijelim slovima ispisano AVON.Na pozadini piše gdje je proizvedena i naziv nijanse  - light beige.

E da se vratim na ljubav na prvi pogled, kao što sam rekla na prvi pogled, čim sam otvorila pakovanje dopala mi se boja - nešto između bež i roze, a kada sam dodirnula proizvod, zaljubila sam se u ovu pjenasto - kremastu strukturu.

Što se tiče mojih zapažanja, a koja će možda biti korisna budućim korisnicima ovog proizvoda, ona su sledeća: 
- dopada mi se kako prekriva oko, prije svega mislim na one sitne ljubičaste kapilare na očnom kapku koje mislim da svi imamo,  lijepo ih eliminiše, i da kapku neki svilenkast izgled.
- dopada mi se što nije teška na oku, i što je moguće lijepo blendati preko nje i lako je nanositi sijenku. Kao što sam napomenula imam masne kapke, doduše ne sad da sa njih curi masnoća, ali ova baza je uspjela da je neutrališe i poveća postojanost sjenke koju nanesem.
- dopada mi se što bez obzira na stajanje nije se stvrdnula niti promijenila sastav.

Ono što mi se ne dopada i što je po mom ličnom mišljenju glavni nedostatak, jeste što mi baš i ne pojačava intenzitet sjenke, a baze i za to služe. Ja i ne vidim neku specijalnu razliku, te mislim da bi trebali raditi na tome. Mislim da je možete naći u svakoj brošuri, a u ovoj sada možete je dobiti po cijeni od 6,90 KM (snižena je). U svakom slučaju ja je preporučujem.

Comments

  1. I ja koristim Artdeco i Avon bazu i obe su mi jako dobre...Artdeco više koristim za sjajne senke a Avon za mat. Imam masne kapke i one su mi spas :-)

    ReplyDelete
  2. Odlican post! :)
    Obozavam Avon, ima odlicne proizvode!

    Nikoleta, xoxo

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Trenutno koristim Artdeco bazu za sjenke i predobra mi je.Jedino mi je miris baš jak ali zanemarim i to. Ovu još uvijek nisam isprobala,ali sumnjam i da hoću jer kako kažeš ne pojačava intenzitet sjenke što mi je baš bitno. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je kod Artdecoa miris jak, i ne znam šta će im uopšte. Ova baza je jako dobra, i meni odgovara, ali ne vidim zaista nešto jači intezitet sjenke, mada možda je do mene. Ne znam za druge djevojke.

      Delete
  4. Meni se recimo Arteco baza nije toliko dopala, a i smeta mi što se brzo osuši u kutijici :/ ovu još nisam probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni ona nije loša, ali me baš nervira miris. Predlažem da probaš, meni odgovara.

      Delete
  5. Imam jako masne kapke ali baze još nisam probala. Možda je vrijeme za ovu iz Avona :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa nadam se da će ti odgovarati, kao meni. Mada sam čitala i neke recenzije u kojima djevojkama sa masnim kapcima nije pomagala...e sad, najbolje da sama vidiš :)

      Delete
  6. Ovu sam baš skoro uzela, ali je još nisam isprobala. Jedva čekam da vidim kako će se pokazati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa baš me zanimaju tvoji utisci. Nadam se da ćeš imati pozitivna iskustva kao ja :)

      Delete
  7. Ja sam prvo obozavala Artdeco ko i ti dok nisam ovu kupila. Ne pojacava nesto mnogo senke mada meni se cini da ipak pojacava. Al trajnost je super s njom. Ne bi je menjala ni za sta.:)

    ReplyDelete
  8. Nemam masne kapke pa mi primeri nisu toliko važni, barem ne što se tiče produživanja postojanosti sjenila, no imam svoj primjerak Avonovog primera i jako mi se sviđa! Ja ga stavljam i kad ne nosim sjenila, čisto da mi ublaži pigmentaciju kapaka i baš nekako otvori pogled :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E vidiš i ja sam imala tu ideju, moraću da probam, kako ide bez ičega.

      Delete
  9. Ja je koristim u kombinaciji sa Magix sprejom za fiksiranje šminke. Savršena su kombinacija kada je u pitanju fiksiranje. Obzirom da sam uvijek nasmijana često mi se dešavalo da mi suze razmažu šminku, a sada se bezbrizno mogu nasmijati :D
    P.S. Nemam problema sa masnom kožom, čak šta više veoma mi je suha, a on je tooliko nježan da ne šteti ni suhoj koži.

    http://danny991.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala Magix ali sada bih već razmislila. I ja sma nasmijana i dobro je da je otporan na suze smijavice :D

      Delete

Post a Comment