NYX Love in Rio - No Tan Lines Allowed

Kada razmišljam o tome šta mi je potrebno za svakodnevno šminkanje, na pamet mi padaju neutralne nijanse, uglavnom mat varijante, a kako sam starija, postala sam i izbirljivija, da boje moraju biti mirne i ne previše agresivne, kako bih mogla odgovoriti svim dnevnim obavezama, od poslovnih, preko privatnih, odlaska na usputnu kafu sa prijateljicama, ali i izlaska u grad. Mislim da je paleta NYX Love in Rio - No Tan Lines Allowed, upravo odgovor na moje pitanje.

Sve ovo presudilo je da upravo nju kupim prvu iz brojne Love in Rio porodice.
Riječ je o pleti sa tri isjenke, neutralnih i ako tako mogu reći, nosivih boja, koje su odlične.
Dolaze u crnom, plastičnom pakovanju, sa mašnicom na zatvaraču, što mi se posebno dopada.
Ponekad sitnice učine dosta, a ova kutijica uz ovu mašnicu, izgleda nekako sofisticirano i romantično. Poklopac je, kao i kod većine sličnih palete, na jednom dijelu proziran, da se mogu vidjeti boje, sa bijelim slovima na vrhu. Na poleđini su podaci o proiyvodu, sastav, proizvođač i što je meni vrlo drago, znak zečića, odnosno znak da se proizvodi ne testiraju na životinjama.

U kutiji se pored sijenki nalazi i dvostrani aplikator, pa ko ga koristi dobro mu dođe. Meni su lično, draže četke, i uglavnom njima nanosim makeup.
Kada je riječ o sijenkama, prva je svijetlo bež, potpuno mat sijenka, zatim moja omiljena, srednje toupe sijenka sa malo shimera, i na kraju boja na granici crne i braon, takođe mat.

Iako se na prvi pogled čini da je crna, na svjetlu se jasno vidi da to nije potpuno crrna boja. Sve sijenke su dobro pigmentovane, sem prve, koja je nešto slabija, što se može vidjeti i na swatchu. Takođe srednjeg su inteziteta, što nas vraća na početak priče i odgovor, zašto su mi toliko prirasle srcu.Sva njihova ljepota došla je do izražaja kada sam ispod stavila bazu za sijenku, što i vama toplo preporučujem.
Što se tiče postojanosti, nisam ih nosila duže od 6-7 sati, i sa bazom, nisu se mrdnule. Meni dovoljno :).
Kako sam ovom paletom zadovoljna, sledeći put kupujem paletu En Fuego, koja mi se mnogo dopada.

Comments

  1. Prelijepe nijanse!

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Cabana Boy djeluje privlačno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da li sam barem malo uspjela da te zainteresujem za Cabana Boy draga? Jos uvijek sam jako zadovoljna sa njom i jos uvijek ima moju preporuku. Mogu ti reci kako mi je tvoja LIR paletica jako privlacna, bas su klasicno lijepe nijanse :)

      Delete
    2. hehe...kao što sam i napisala, dvoumila sam se između njih dvije, i vjerovatno ću je i kupiti..šta ću, nema mi lijeka :)

      Delete
  3. Baš sam skoro gledale te paletice i sve su mi divne kao i ova.
    Totalno moje boje! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se odmah na prvu dopala, i zaista sam zadovoljna što sam ih kupila

      Delete
  4. sitnice nekad uistinu učine dosta, mašnica je preslatka i daje poseban touch :)
    lijepe su boje, baš po mom ukusu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slažem. Ambalaža nekako potpuno obična, ovom mašnicom je poprilično osvježena!

      Delete
  5. Jako je lepa, ja volim takve senke, najlakse je raditi sa njima :)

    ReplyDelete

Post a Comment