Bourjois 1 SECOND VOLUME mascara

Odavno sam nabavila ovu maskaru, čak prije nekoliko mjeseci, ali ne znam zašto sam je zapostavila, kada je riječ o recenziji. Koristim je skoro svakodnevno, i eto možda je i bolje što nisam odmah pisala o njoj, nego sam je pošteno iskoristila. Priznajem da me je na kupovinu natjerao dizajn maskare. Iskrena da budem, slabo me pompezni naslovi privlače, jer je mali broj maskara čiji je pompezan naslov opravdao i sadržaj. A i moje trepavice su poprilično bezlične, te im samo istinsko čudo (npr.da mi niknu nove), može pomoći. Ipak ima maskara kojima budem jako zadovoljna, i eto ova Bourjois 1 second volume je jedna od njih.

Kao što rekoh ambalaža me je odmah kupila. Srebrno pakovanje, sa koralnim - roze ( ne znam tačno kako da definišem boju) slovima, cilindričnog oblika, apsolutno izgovara KUPI ME. Ima i vodootporna varijanta, samo je ona sa tirkiznim natpisom, a ko zna koliko volim tu boju, zna i da sam nju odmah poželjela. Ipak nemam naviku da kupujem vodootporne maskare, te je i ova bila savršena. Sadržaje je zapremine 12ml. Kada vas uhvati ta euforija na prvi pogled to nije sve. Prava sreća nastaje kada je otvorite i ugledate odličnu četkicu.
Riječ je o gumenoj četkici, srednje debljine, ravna je ali bez obzira što ne prati liniju oka, odlična je. O samoj četkici se dosta pisalo. Njena prednost u odnosu na ostale jesu kolagenske kuglice koje su raspoređene duž svih strana i koje omogućavaju da se maskara podjednako nanese na trepavicu sa svih strana.
Evo šta kaže proizvođač:
Bourjois četkica zaštićenog dizajna inspirisana je profesionalnim četkama za kosu. Zahvaljujući kuglama na četkici, ova maskara obećava maksimalan volumen u kratkom roku. Kuglice nanose maskaru sa svih strana, što garantuje volumen iz svakog ugla. Četkica s ravnomjerno raspoređenim kolagenskim kuglicama (6 redova) obuhvata cijelu površinu trepavica, a uspravne čekinje (6 redova) definišu i oblažu svaku trepavicu, čak i one najfinije, i to iz svakog ugla bez stvaranja grudvica.
Idealna kombinacija visokog nivoa volumena i učinka bez grudvica, u 1 sekundi! Lako se nanosi. Traje 16h  na očima. Lako se odstranjuje.

Ono što se za ovu maskaru ne može poreći jeste da za vrlo kratko vrijeme od trenutka nanošenja, trepavice izgledaju drugačije, i to samo sa jednim slojem i jednim nanošenjem. Volumen je primjetan, kao i to da se ne razmazuje i da je poprilično postojana. Kada se skida ne ostaju crni tragovi, i ne "srećete" je na dijelovima ispod oka, posle skidanja. Vrlo je efikasna i radi svoj posao. Iako nisam ljubitelj gumenih četkica, moram priznati da sam ovu zavoljela. Evo kako ova maskara izgleda na mojim trepavicama.


Onošto mi je jako drago jeste da mi ne smeta očima, koje su poslednjih nekoliko mjeseci jako osjetljive i što je zaista, zaista postojana i nije "teška" na trepavicama.
Ukratko, toplo je preporučujem svima. Kako sam danas planirala ovu recenziju, Bourjois me svakako asocira na Ajfelov toranj, Pariz, te se odlučih da pravim francuske kolačiće macaronse, i tako  mi je čitav dan nekako u francuskom duhu :)

Kako sam vidjela da je dosta Bourjois asortimana u CM-u po povoljnim cijenama, već sam se zaljubila u jedan ruž, te ću uskoro opširnije o njemu.I ne zaboravite darivanje traje još sutra ;) DARIVANJE



Comments

  1. ova maskara je hvaljena stvarno na sve strane, morat ću je kupiti :)

    ReplyDelete
  2. Ja nekako imam averziju na Bourjois maskare, ali na tvojim trepavicama izgleda super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto vidiš, a ja otkada sam počela da se šminkam, uglavnom sam kupovala ili dobijala Bourjois proizvode, i sa sjenkama nisam bila baš oduševljena, a maskare su mi uglavnom bile odlične :), Nadam se da će ti ova promijeniti mišljenje :*

      Delete
  3. Već sam čitala nekoliko pozitivnih recenzija u korist ove maskare, definitivno ću je morati isprobati. A, sada moram da zamolim za recept za macaronse, predivno izgledaju :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno probaj :), a što se tiče macaronsa, i ja sma uzela recept odavde. Savršen je i ima čak i video :D
      http://receptizasvakidan.com/macarons/

      Delete

Post a Comment