Bonjour BOURJOIS Shine!!!

Koliko volim ovu marku proizvoda, pokazuje i činjenica, da je moj prvi puder i prva maskara koje sam kupila još kao srednjoškolka, bilo upravo ovog proizvođeča. I nisam se pokajala, ostala sam vjerna, iako možda ne onim intezitetom kao ranije, ali se volim počastiti po kojim proizvodom ove kuće. Prije svega volim ih jer su drugačiji, i nekako mi je ambalaža simpatična, vedra i to me takođe dosta privlači. Naravno tu je i kvalitetm te mislim da sam najviše njihovih pudera i kupila i ponovila kupovinu, kao i maskara. A dok sam redovno nosila sjajeve, mislim da sam imala po cijelu paletu. Bilo mi je vrlo žao što nisam bila u mogućnosti da prisustvujem njihovom eventu u Sarajevu, ali biće prilike, nadam se. Ono što me je sada obradovalo, jeste 50% popusta na ruževe iz Shine Edition kolekcije, koji je bio u CM-u, te sam naišla na savršeni GRENADE IN 23. I više ga ne skidam :)

Izabrala sam nijansu 23 Grenade In. Poslednjih mjeseci se nećkam da li da pronosam neki ruž koji ima veze sa bojom fuksije, ali odustajem jer "ne stoji to meni", ipak ovoga puta odlučih se za tu varijantu, i na moju sreću nisam se pokajala. U svakom slučaju, ovim ružem sam i više nego zadovoljna. Krenuću od pakovanja, koje mi je divno. 
Ruž dolazi u plastičnoj ambalaži, kutijici sa efektom ogledala, koja može da posluži i da pogledate da li vam je ruž još uvjek na usnama, ako baš nemate ogledalce pri ruci. Pored te srebrne varijante poklopca, donji dio ambalaže je proziran, i možete vidjeti približnu ili skoro istu nijansu ruža. Dio koji razdvaja poklopac od baze je nježno žute boje, kao i vrh poklopca i slova kojima je ispisana ambalaža. 
Na dnu ruža je srebrnim slovima ispisan broj. U mom slučaju je to broj 23, koji nosi naziv Grenade in. Težina je 3 gr.

O ružu za sada mogu reći samo riječi hvale. Ukoliko ste od onih koji vole lakše ruževe, koji se lako razmazuju, nisu ljepljivi kada ih naneseti i koji jako, jako sjaje, ne isušuju usne, naprotiv, osjećate se vrlo lijepo sa ovim ružem na usnama, onda je ovaj makeup proizvod pravo rješenje za vas.

Kao što rekoh, ruž je vrlo lagan kada ga nanesete. U jednom sloju više podsjeća na sjaj za usne, malo je blijed, ali već sa drugim slojem, boja dobija na punoći. Fino se sjaji, kako mu i sam naziv kaže, pa za one koji ove ruževe preferiraju više od mat varijanti, mislim da je odličan. Nema u sebi šljokice, te eto i tu ste na dobitku, ako ih ne volite.
Što se tiče trajnosti, iako proizvođač tvrdi da je trajnost i do 10h, ja toliko nisam izdržala, tj.nakon toliko tragovi boje su prisutni, ali onako izvorno zadržao se na meni oko 3-4h. 


Ja sam veoma zadovoljna, a i dopada mi se kako mi stoji.

Moja topla preporuka svima, koji poput mene vole ovakav tip ruževa. Sigurna sam da se nećete pokajati. A kako sam vidjela novi Bourjois Rouge Edition 12 h, i već sam vidjela par nijansi koje mi se jako sviđaju. Jedva čekam da probam, i da zavolim mat ruževe :)




Comments

Post a Comment