NEW IN + Giveaway

E pa dragi prijatelji i pratioci mog bloga, ono što ću danas da napišem biće kratko i jasno! Prije 25 dana u moj život je ušao anđeo imena Nikola, i što se mene tiče to mi je za ovih 29 godina najbolji NEW IN ikada. Iako sam ga rađala 12 sati, vrijedi za 120. Kada su mi ga donijeli, moj lijepi dječak me je pogledao svojim okicama, i što se mene tiče, to je nešto najbolje što mi se desilo u životu. Zahvalna sam Bogu na ovom daru i nadam se da ću za neko vrijeme, ponovo imati sličan post. Za sada, sva moja ljuvav, svo moje slobodno vrijeme (a nažalost i nemam ga) usmjerena je na moje slatko prasence.

E kako je avgust mjesec u kojem mi se, statistički gledano, dešavaju najbitnije stvari, I ja se konačno odlučih da napravim jedan tj.PRVI giveaway od kada postoji moj blog. Htjela sam ga praviti više puta, ali malo sam neodgovorna i ne stignem i ne znam ni sama šta, tako da ću sada da vam poklonim nešto. Posložile su se brojne kockice. Prije svega moj blog je 13.jula, napunio drugi rođendan. Neka mi je sa srećom. Takođe tako negdje sam prešla 55 000 posjeta. Za nekog ko redovno ne piše, ne kupuje skupe proizvode i nije pretjerano aktivan, to je odlično.Rođenje mog dječaka je i više nego dovoljan razlog  i eto željela sam da sve te lijepe stvari podijelim sa vama. U avgustu prije jedanaest godina započela je moja ljubavna priča, koja je takođe u avgustu prošle godine krunisana brakom. E sad ono što sam izdvojila za vas i što želim da vam poklonim je skromno, ali mislim da bi vam se moglo dopasti.Tu Su Balea losioni za tijelo. Jedan sa mirisom manga, koji ja posebno volm, i jedan sa mirisom tropskog voća sa šimerom. Onaj ko je preplanuo ovog ljeta, dobro će mu doći. Tu su i tri laka. Dva Avon. Jedan Speed dry u nijansi Cit navy, drugi Nailwear pro + u nijansi Sea breeze. I treći klasika crveni, GR Rich color 29. Tu je i sapun sa malsinovim uljem i mirisom jasmina, autentičan grčki proizvod, gdje sam ga i kupila. Uz sve ovo poklanjam i traku za kosu H&M, i narukvicu koju poklanja NAKIT MILA. Tu je i uzorak Collistar Trattamento reidratante lenitivo + trattamento contorno occhi.







E sad ono najvažnije: USLOVI: 
1. uslov je da me pratite i da lajkujete moju FB stranicu SanjinSminkeraj, ne morate sharovati
2. U komentarima napišite vaše Ime i prezime i e-mail adresu
3. Darivanje traje do 10.septembra kada ću izvući dobitnika (izvlačiću papirić sa imenom)
4. Pravo učešća imaju svi sa područja BiH.

Srećno :)

Comments

  1. Čestitam na sinu, new in kojeg ništa ne može nadmašiti , osim drugog djeteta :) Sve najljepše vam želim , i da nekad ipak stigneš odspavati :)

    ReplyDelete
  2. Hvala ti puno :*. Nadam se iskreno da ću se nekad naspavati, mada se to sada čini baaaš daleko :)

    ReplyDelete
  3. Cestitam ti na rodjenju sina, neka je ziv, zdrav i sretan, a i vi sa njim. :-)
    Ja ne ucestvujem jer ionako imam previse kozmetike, neka druge citateljke okusaju srecu, fin si im pokloncic pripremila.

    ReplyDelete
  4. Cestitam Sanjice jos jednom na ovom predivnom poklonu, ima divno ime i cestitam na godisnjici i svemu, neka si ti nama srecna <3

    ReplyDelete
  5. Preslatkog dječaka imaš i čestitam na najljepšem new in-u kojeg se može dobiti. :) Neka vam je sa srećom! :)

    ReplyDelete
  6. Čestitke draga, mali anđeo je najljepši new in koji si nam mogla pokazati<3<3

    ReplyDelete
  7. Čestitam na predivnom dječaku! To je pravo blago.
    ncvijeticdjurdjevic@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Maja Kapetanović, majaidani@gmail.com
    Cestitam,preslatko prasence haha :D

    ReplyDelete
  9. Ma nakon Nikola new ina sve ostalo je palo u vodu. Dobro nam došao, mama čestitam....

    Marija Bandić
    marija.bandic1@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Presladak ti je najveći new in. :))

    ReplyDelete
  11. Draga Sanja da ti i ovdje cestitam od srca <3

    ReplyDelete
  12. Marina Antunović
    marina.antunovic11@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Azra Salkić
    azr_ix@outlook.com

    ReplyDelete
  14. Samo bih zeljela da cestitam na Nikoli - prekrasan dar, prekrasna osoba u tvom zivotu! Cestitam od srca! <3

    ReplyDelete
  15. Čestitam prvo na sinu, da bude živ i zdrav duuugo godina!

    Što se tiče giveawaya, evo podataka : Jasenka Golać, dodjoska_@hotmail.com

    ReplyDelete
  16. čestitke, tebi, malcu i tati :*

    ReplyDelete
  17. Hvala puno svima na čestitkama. Ljubimo vas Nikola i ja :*

    ReplyDelete
  18. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ReplyDelete

Post a Comment