Goodbye summer, welcome AUTUMN!!!

I tako, prođe još jedno ljeto. Mnogi će se složiti da je prošlo brže nego ikada. Imajući u vidu vremenske uslove koji su bili tu i tamo, većinom netipični za najtoplije doba godine. Meni je trajalo veoma dugo, u iščekivanju mog Nikole. Oteklih nogu, tonu teška, nervozna zbog vrućine, ali presrećna i nestrpljiva razmišljajući kako će izgledati, hoće li imati kosu, hoće li plakati i sl. Mogu reći da mi je ovo ljeto definitivno najbolje u životu, i da je za to zaslužan moj sin koga obožavam. Oni koji me poznaju, znaju da nisam ljubitelj jeseni i zime. Iz nekog razloga, to mi je poprilično tužno godišnje doba, ali mislim da će ova, prva jesen sa mojom bebom biti drugačija. I nema šanse da bude tužna :)

Unaprijed se radujem dugim šetnjama sa Nikolom i mojim suprugom, obilascima drugih mjesta.
Radujem se i čitanju knjiga (u ono malo slobodnog vremena koliko sada imam). Imam već nekoliko novih, koje nisam stigla da pročitam, te su na redu da im se posvetim.
Tu je i idealno vrijeme za ispijanje mog omiljenog napitka- čaja. Jesen je pravo vrijeme za novu čajnu sezonu, a nadam se da ću se počastiti i finim čajnikom.
Kako mi je većina novih jesenjih kolekcija garderobe još nedostižna (zaostali kilogrami poslije trudnoće), uživaću u nekim novim nijansama make up proizvoda i njihovih sjajnih boja.




Ovo su samo neke stvarčice kojima se radujem. Uživajte u današnjem danu. Srećan vam prvi dan jeseni :*





Comments

  1. Jeste cudno nekako kad sad razmisljam o ljeu, ko da se nije ni dogodilo, a svi smo ga mnogo iscekivali. Zelim dosta slobodnog vremena ove jeseni da uzivam i ja u knjigama. Hajde u caju uviejk mogu :).

    Uzivaj mi sa Nikolicom :)

    ReplyDelete
  2. Ili sam ga ja prespavala, ili ga i nije bilo, ne znam tačno, ali nadajmo se boljem sledeće godine. Ivančice hvala :*

    ReplyDelete
  3. Odličan odabir za jesenski ugođaj. O mojoj "jeseni" više na: http://bookofdreams5.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment