AVON NEWS!!!

Debelo kasnim sa ovom recenzijom, jer sam ove AVON proizvode dobila još davno, ali kako sam imala zaista puno obaveza oko bebe, apsolutno ništa nisam stigla. Mada ruku na srce, utisci oko ovih stvari su bili toliko pozitivni da sam mogla napisati samo jednu rečenicu i završiti. A to je da su me oduševili!Riječ je o maskari BIG&DARING, ajlajneru MEGA effects i Conditioning eye makeup remover lotion!

Počeću od, do sada jedne, od najboljih maskara koje sam probala. Maskare često mijenjam. Ne znam zašto, ali sam ranije kupovala više, pa našla najbolju, i onda se zadržavala koristeći samo nju. Kasnije bi mi izašla iz volje, ili bih jednostavno navikla kako izgleda na mojim trepavicama i onda bih išla u potragu. Danas sam u fazonu stalnog eksprimentisanja. Tu i tamo neku koristim duže, ali volim da vidim ponudu tržišta. Što se mene tiče ova maskara je savršena, i ispunila je moja očekivanja. Priznaću da nikada nisam ni probala niti jednu Avon maskaru, pa ne mogu ih upoređivati, ali ova je pun pogodak. Na fotografijama ćete moći da vidite, da sam ja osoba koja baš i nije blagoslovljena divnim dugačkim trepavicama, takođe nisu ni crne, na krajevima su jako svijetle. Gustinom sam zadovoljna, srednja žalost. A ako se uz sve to doda da imam blago spušten oblik oka i spuštene kapke, jednostavno je zaključiti da mi treba nešto da zanemari nedostatke, a da mi lijepo oblikuje oko. U svakom slučaju ova maskara je učinila svoje. AVON stručnjaci kažu da vam daje gušće trepavice i do 6 puta, daje svilenkastu glatkoću, bez grudvica i bez razmazivanja.E sad ne znam da li je šest puta, ali da sam zadovoljna, jesam.
Dolazi u kartonskoj ambalaži, zapremine 10 ml. U lijepom crnom plastičnom pakovanju, sa bijelim natpisom, i crvenim presjekom u obliku romboida na vrhu. Već po četkici možete prosuditi da je riječ o dobrom proizvodu. Četkica prati linuju oka, sa poluzgusnutim čekinjama, i kada nanosite na oko, iako je malo veća, ne ostavlja mrlje i tragove (iako ja znam ponekad u brzini biti vrlo trapava).  Jednostavno se nanosi i zaista daje volumen vašim trepavicama. Postoji i u braon boji. Regularna cijena joj je 15,20KM, dok je u brošuri koja važi još koji dan, možete dobiti po cijeni od 8,90 KM. I nemojte da žalite. Maskara je sjajna. I vrloo postojana.



A evo i kako to izgleda na mojim trepavicama
Drugi proizvod kojime sam zadovoljna, akoji sam takođe dobila od AVON-a jeste ajlajner olovka MEGA EFFECTS. Ne znam da li sam napominjala, ali otkako sam otkrila prvo gel eyelinere, a zatim i ove u obliku olovaka, desila mi se revolucija. Imajući u vidu da nemam baš preciznu ruku, i da su me standardni eyelineri nervirali, tj. dok nagodim oko onom mršavom četkicom prođe dan. Ovako vrlo precizno, jednostavno i bez muke mogu da nacrtam oko kako poželim, te sam se vrlo obradovala i ovom poklonu, pridruživši ga nekolicini koje svakodnevno upotrebljavam. Ovaj tuš za oči se od ostalih koje koristim, razlikuje po tome što ima kosi vrh, koji znatno olakšava nanošenje, Vrlo lako klizi i nanosi se, ne ostavivši tragove. Brzo se suši, pa nema bojazni od preslikavanja, a mat dio kojim držite ovaj tuš, obećava preciznost u nanošenju. Na mojim očima je bio negdje oko 8 sati prosječno, svaki put kada bih ga nanijela, i ništa nije spadao ili se krunio. Onako je kao ga i prvi put stavite. Dolazi takođe kartonskoj ambalaži, u crnoj boji sa crvenim natpisom.Regularna cijena mu je 14,50KM, dok se u ovom katalogu može dobiti po 40% nižoj cijeni, tj.za samo 8,50 KM. Postoji samo u crnoj boji.






I za kraj u ovoj ekipi je stigao i Conditioning eye makeup remover lotion. Iskrena da budem rijetko kupujem i koristim ove proizvode. Najčešće posežem početnom skidanju makeupa vlažnim maramicama, i zatim umivanjem sredstvima namjnjenim u tu svrhu. Zašto? Pa jednostavno, samo sam tako sigurna da sam sve nečistoće istjerala i ja se osjećam dobro. Ipak morala sam da isprobam ovo, i reći ću - dobro je nekada i nešto novo probati. Još ako se ne pokajete, gdje ćete bolje. Ovaj losinon dolazi u plastičnoj ambalaži, zapremine 150 ml. Bijela plastična boca, sa crnim zatvaračem, nepravilnog oblika i sa crnim natpisom. Potpuni minimalizam i mišljenja sam da je dovoljno.  Riječ je o kremastoj formuli koja nježno uklanja makeup i njeguje kožu. Tako kažu u AVON-u. E sad da li njeguje kožu ili ne, ne znam, imam druge preparate za njegu kože, ali sam zadovoljna kako je zaista nježan, nije agresivnog mirisa, i kod mene uspješno obavlja posao za koji je namjenjen. Riječ je o emulziji bijele boje, srednje gustine, i bez nekog specijalnog mirisa koji bi se mogao opisati. Onoliko puta koliko sam ga upotrijebila zadovoljna sam. Regularna cijena mu je 8,50KM, ali ga u ovoj brošuri uz narudbu proizvoda sa određenih stranica možete dobiti po cijeni od  samo 2,50 KM. Šteta propustiti.



Suma sumarum, od ova tri proizvoda peticu dajem maskari, koju ću nastaviti da kupujem. Jer je odlična. Moja topla preporuka za sve.

PR proizvodi

Comments

  1. Slažem se s tobom. Maskara je zaista super postojana. :)

    ReplyDelete
  2. Mene je maskara takođe oduševila :D nimalo mi se nije preslikala i trusila a što se tiče volumena i toga mi je sasvim svejedno obzirom da nikad ne stavljam više od jednog sloja maskare.

    ReplyDelete

Post a Comment