New in

U toku ovog mjeseca imala sam neke kupovine, ali i poklone, tako da sam ih povremeno fotkala i sve mislila da ih i objavim, ali naravno od mene ništa. Loša organizacija totalno. Te danas odlučih da skupim sve na gomilu i podijelim sa vama svoju korpu :). Nabavke nisu bile nešto pretjerano skupe, ja to tako više usput, a i nisam nigdje išla da bih uspjela da kupim nešto neuobičajeno. Uglavnom su to make up i preparativa koju manje više svi kupujemo i  koja je kod mene, da kažem postala redovan asortiman. Pa da krenemo od toga. Evo moje kutije noviteta :)

Ponovo sam bila u pohodu na DM. I naravno moji omiljeni Balea proizvodi prednjače.
Moja omiljena krema za noge Balea sa ureom. Njeguje jako suvu kožu stopala. Kombinacija je 10% uree, glicerina, vitamina B3 i mliječne kiseline. Njeguje stopala čineći ih veoma mekanim. Koristim je jako dugo i veoma sam zadovoljna.

Zatim jedna od veoma dobrih krema za njegu ruku, koja istovremeno njeguje i nokte.Riječ je o balzamu za suvu i osjetljivu kožu ruku sa kamilicom. Često mijenjam kreme za ruke i moram reći da sam možda i malo opsjednuta njegom ruku, ali poslednjih nekoliko puta biram ovu kremu.

Kada smo kod ruku, rijetko koristim prve sapune za pranje ruke, uglavnom su moj izbor tečni, i obožavam one sa voćnim mirisima.Ovoga puta sam ponovila kupovinu, te izabrala kremasti tekući sapun kombinacija breskva-nektarina. Odlično miriše i dopada mi se.

Takođe još jedan preparat kome s vraćam često i na mojoj je stalnoj listi kupovine, jeste iz porodice Balea, a to je blagi gel za pranje lica sa vitaminima, sa mirisom grejpa za sve tipove kože. Mislim da ga dosta cura koristi i da imaju slično mišljenje mome.

Ovaj put sam više pažnje posvetila njezi kose. Malo sam stopirala odlaske frizeru, navikavam se na činjenicu da ću uskoro na trudničko, pa da neću morati zbog posla da visim u frizeraju.
Tako sam kupila šampon Balea, revitalizirajući za normalnu i kosu sklonu mašćenju sa ruzmarinom i matičnjakom. Moram priznati da sam osjetila efekte, tj. kosa mi se ne masti toliko, a i kada se zamasti ne izgleda toliko kritično. Zadovoljna sam. Produžava osjećaj čistoće za jedan dan sigurno.

Pošto sam se troumila koji regenerator da uzmem, naišla sam na ovaj, koji mi se nije činio lošim na prvi pogled. Riječ je o Balea regeneratoru za ravnanje i sjaj kose, sa formulom protiv zamrsivanja i bez silikona. Još je u fazi testiranja, ali za sada odgovara mojoj kosi. 

Ponovo sam naručila i Uniq one sa kokosom. Koliko volim ovaj proizvod, suvišno je i govoriti. 


A tu je i prva pomoć u slučaju hitnosti situacije, a glava masna kao pile u ulju. Girlz Only, šampon za suvo pranje kose za XXL volumen. Ja sam njime zadovoljna. Ne koristim ga specijalno često, ali je ovaj roze jedini koji mi odgovara što se tiče mirisa.

Takođe sam dobila iz inostranstva i ovaj Schauma šampon protiv peruti, koji je za muškarce, ali pošto nema konkretno jak miris i ja ponekad operem kosu njime i priznajem, tjeme je skroz čisto :)

Na popisu za kupovinu su se našli i moji Nivea ljubimci, dezodorans i roll-on Pearl & beauty. 

U kupovini sam se ovaj put odlučila i za drugi gel za tuširanje. Njih baš stalno mijenjam. Prednjače svježi mirisi. Ovoga puta moj izbor je bio ovaj sa eteričnim uljem crvene narandže. Odlično miriše.

A otkako sam u drugom stanju, prešla sam na njegu tijela bademovim uljem, te se malo-malo mackam njime i ovaj put sam uzela da probam ovo Hipp. Miris me je kupio. Riječ je o ulju za njegu koje štiti kožu od isušivanja. Prikladno za njegu tokom trudnoće i nakon nje.Sadrži bademovo ulje.

Tu su i jednokratni brijači sa tri oštrice, sa aloa verom i vitaminom E. Priznajem kupila sam ih zbog simpa pakovanja.

I da ne zaboravim, pored pasti za zube koje nisam fotkala, kontam koga to zanima, tu je i antibakterijska vodica za ispiranje usta sa metvicom.

To je što se tiče preparative. Kada govorimo o makeupu, priznajem da sam lakoholičar te sam najviše i ovoga puta posvetila lakovima.


Pet AVON ljepotana. Jedan poklon Gabrini i jedan EVELINE. Prvo su stigli Avon 

NOIR EMERALD i 



                                                                NAKED TRUTH



A onda i moje omiljene pastelne varijante.

SEA BREEZE



                                                             PASTEL PINK



                                                   i najdraži LEMON SUGAR



Usput mi se dopao i ovaj roze EVELINE, a GABRINI sam dobila od koleginice.Žao mi je što se ne vidi ova savršena zelena boja, ali je predivan. Obožavam ga.





Pored lakova u AVON-u sam naručila i dobro poznatu bazu za sijenku. A kupila sam i Essence ajlajner olovku sa dva kraja (deblji i tanji) i Maybelline puder AFFINIMAT (zaslužuje poseban post)








Na moje posebno zadovoljstvo čim su stigli kistovi iz Essence kolekcije Bloom me up! Uspjela sam da ih ugrabim. Šta ću kad sam vizuelista, i kupila me boja i šarenilo, a žao mi je da ih uopšte upotrijebim. Znam, grozna sam :)



I pošto dugo nisma pisala ništa, post ću završiti sa poklonima koje sam dobila od dragih osoba. 
Tu su ove divne mindjuše koje mi je poklonila moja draga jetrva. Mnogo mi se dopadaju i divne su kada ih stavite. Prljavo roze obožavam. I model mi se dopada, mada ja sve što vidim u SIX-u želim da kupim :) Sreća pa ga nema u mom gradu,


Tu je i ova sjajna ogrlica koju mi je poklonila veoma draga prijateljica iz Brčkog, jedna od rijetkih iz blogosfere, koju sam upoznala i koja me je oduševila. Divna Daniela Mešalić sa sajta Modablic i ponosna autorka nakita Daniela design. Hvalaaa :*


I veliko hvala dragoj školskoj drugarici Vesni Arsenović, na ovoj takođe predivnoj ogrlici koju mi je poklonila. Ona pravi vrlo maštovite kreacije koje nose naziv Maštufa Nakit.





E bilo je pomalo dugačko, ali šta ću kad me nije bilo. Nadam se da se niste umorili. :)



Comments

  1. Uh koliko noviteta :))) Balein tekući sapun od breskve sam probala u gostima i baš divno miriši. Morat ću ga kupiti :D. Dontodent vodicu za usta, upravo ovu, koristim trenutno i ta mi se najviše sviđa od svih koje sam do sada isprobala jer je blaga. Lijepi su mi ovi Avonovi pastelni lakovi i Eveline. Divan je.

    ReplyDelete
  2. Baš razmišljam neki dan kako sam poželjela tvoje postove :D Drago mi je da si opet tu :) Nakit mi je predivan, a na kistovima ti zavidim jer ih nisam uspjela uhvatiti :D Ustvari ih nisam ni željela dok se nisu rasprodali :(

    ReplyDelete
  3. Imala sam ovaj tekući sapun od breskve i obožavala ga, ali ga nisam kupila ponovo jer stalno mijenjam te sapune. Volim otkrivat novo :) Lakovi su predivni!

    ReplyDelete
  4. Tečni sapun je stvarno super, probajte ga, a lakovima nisam mogla da odolim. Neira...evo meee :) :*

    ReplyDelete
  5. Divni noviteti, posebno pokloni sa pričom <3

    I ja jako volim taj tečni sapun, trenutno nam je aktuelan u kući :)

    ReplyDelete
  6. Hej draga Sanja otkad te nema… jako lijepi noviteti :-)

    ReplyDelete
  7. Hvala cure. Pa znam, bila sam grozna, sve sam se nešto ulijenila. Samo špartam po gradu, računaru nisma ni prilazila skoro. Provjerim samo šta je novo. Ali eto odlučih se na povratak. Mislila sam da ste me i zaboraviliii :). Evo me tu sam i biću ažurnija ;). Kisss za sveeee

    ReplyDelete
  8. Jeje, ja taj tečni sapun obozavam, Samo ja uvek presipam u moju keramičku bočicu sa pumpicom, i divno bude :)
    Od toga, takodje me zanima Dry shampoo, mnogo sam ih probala, i nijedan nije sad baš da kažem zadovoljio moju crnu kosu.

    ReplyDelete
  9. divni noviteti, posebno essence kistići i Avon lakovi :)
    žao mi je što ovih Girlz only šampona nema kod nas, baš ih hvalite :)

    ReplyDelete
  10. Meni je samo žao što je novo pakovanje Girlz Only šampona štetno za ozon, na prijašnjim je pisalo da ne sadrži CFC :/ Avon lakići su med.

    ReplyDelete
  11. Neka si odmorila ali neka si se i vratila :) Bila sam u Bijeljini neki dan pa sam te se bas sjetila :*

    ReplyDelete
  12. I ja obozavam taj tecni sapun, stalno rotiram njega i onaj njihov od tresnje. Svidjaju mi se pastelni Avon lakovi, Uniq One sam i ja neki dan uzela, iako jos imam onog crvenog, kokosu nisam odoljela. Lijep si nakit dobila, mindjuse su mi posebno fine.
    I da, sad kad vidim sve te Essence cetkice na okupu, zao mi se sto sam uzela samo tri. :-)
    Pisi nam cesce :-*

    ReplyDelete
  13. Krema za ruke je dobra,odradi svoj posao a nije masna sto mi se svidja,moram da probam tu za stopala :))

    ReplyDelete
  14. E pa drage prijateljice još jednom hvala. Kad sve ovo čitam ponovo se vrati entuzijazam za pisanje :*. Pisaću češće :). Ko prolazi ili boravi u Bijeljini, slobodno se javite, voljela bih da vas upoznam, i samo napišite poruku na FB, nađem ja vremena :*****

    ReplyDelete
  15. Krasni noviteti, zaista!
    Uniq one je mene strašno razočarao, jako loš efekt na kosi ostavlja..
    Zadnja ogrlica mi je predivna!

    ReplyDelete
  16. Razumijem te za lakove i ja sam pocela nekontrolisano da ih kupujem u svim mogucim pastelnim bojama :)

    ReplyDelete

Post a Comment