Small NEW IN

Nisam dugo ni pisala NEW IN post, i uvijek kada nešto kupim ili zaboravim na to i čim odmah ne fotkam, nikad se i ne sjetim. Generalno volim takve postove, ali eto sama sam ljencuga. Nisam nešto specijalno ni namjenski kupovala, tako da je ovo neka manja kupovina. Miks preparative i makeup sitnica. Pa da krenemo. Pošto su mi se jako svidjele recenzije Avon Ultra Colour Absolute ruževa (prvo sam ih ugledala kod Marije MAKEUP NER(e)D i ovdje ), a onda i kod drugih cura koje su ih dobile na recenziranje, i posebno su mi se dopale nijanse Plush Plum i Pure Peony te sam ih narucila. I zaista su mi divni i ruževi i nijanse,sviđaju mi se kako moje usne reaguju na njih, povrh svega divno mirišu,  da ne dužim o njima cure su ih detaljno opisale, i vjerujem da ste već čitali.






Kada je u CM-u bila akcija na Artdeco proizvode, dugo mi se dopadala ova kutijica tj.ovaj Glam Vintige Highliter i ulovila sam ga. Bila je samo još ova boja ( br.4) u ponudi iako sam htjela sve tri nijanse. Ali sam zadovoljna što sam ga kupila. Veoma  mi se dopada.

Naravno i ovoga puta sam kupovala lakove za nokte kao i neke. Naručila sam ove super Avon - Speed dry lakove i sva tri su sjajna.A tu je i par Essence dodataka.

TURQUOISE POP (savršena nijansa, totalno sam zaljubljena)

SMOKY PLUME-vrlo neobična nijansa koja me je osvojila

CITY NAVY- savršena ljubičasta


Tu je i  najbolji topcoat po mom mišljenju. Čim mi je postojeći bio pri kraju morala sam da obnovim zalihe. Obožavam ga. Essence Studio nails topsealer high gloss.

A kupila sam i ove dodatke za noktiće. Šljokice i trakice Essence iz kolekcije Superheroes.Tu su ove super šljokice br. 01 SUPER, MAN


I ove zlatne i srebrne trakice 02 RECUSE ME!



Usput sam u DM-u kupila i neke Balea sitnice.
Tečni krem sapun sa mirisom breskve i nektarine, njega baš volim i često ga kupujem.Dopada mi se miris mnogo.
I piling za umivanje sa malinom. Takođe sjajno miriše. Ja baš volim voćne mirise i najčešće i kupujem takve proizvode.
I na kraju kupka sa mirisom narandže. Vrlo je osvježavajuća i uživanje je kupati se u takvom mirisu.

 I na kraju dva proizvoda iz Avona. 
Maska za čišćenje lice sa mineralima Mrtvog mora. Koristim tu masku godinama, i zadovoljna sam njenim učinkom.Inače dopada mi se većina proizvoda iz Planet Spa programa.
I piling za stopala sa morskom solju,  koga konačno pronađoh i odličan je.Pored toga što je poslužio svrsi dopada mi se i miris.Vrlo je osvježavajuć.

To je bio moj mali šoping, ono što sam stigla, je r sam ovih dana u opštem haosu. Nadam se da ću uskoro obaviti neku ozbiljniju kupovinu ;)

Comments

  1. BAŠ SUPER NEW IN, A I NIJE TAKO SMALL :-d

    ReplyDelete
  2. Ruževi su baš po mom ukusu :) Balea sitnice <3 Kad god odem u DM vratim se sa nekim Balea proizvodom, najčešće nekim losionom za telo :)

    ReplyDelete
  3. Prekrasan new in, posebno avon ruzevi i artdeco! :D

    ReplyDelete
  4. I ja sam uzela te nijanse karmina :D sviđa mi se kupkica, kupujem je prvom prilikom! :))

    ReplyDelete
  5. Jao divne kupovine, moram i ja sada da nabavim tu Balea kupku :)

    ReplyDelete
  6. Bas si se lepo opremila, a ovaj Artdeco obilazim vec neko vreme, i mislim da cu uskoro kupiti. Super kupovina :D

    ReplyDelete
  7. Divni su ti noviteti, ne znam šta bih pre za sebe izdvojila. Balea kupku svakako, recenziju karmina čekam, ali hajlajt mi je najlepši :)

    ReplyDelete
  8. Taj tirkizni lak je prekrasan :D a Balea "sitnice" mi najviše para iz džepa izbiju. Svaki put kad odem u dm, nešto mi "treba", pa nešto usput, pa nešto fino miriše.. nigdje kraja :D

    ReplyDelete

Post a Comment