Dreams came true

Odakle da počnem? Mrzi me da se pravdam, to sam rekla hiljadu puta. Prosto mi se ne piše. Sramotno jeste što sam u januaru napisala jedan jedini post, a imala sam savršen plan. Ipak neke druge stvari su mi zauzele mjesto prioriteta, tako da mi nije žao što sam zapostavila blog. Trenutno prolazim kroz najsrećniji period života, i nije me briga za ostalo. Moja, tj.naša velika želja se ostvarila i za nekoliko mjeseci postaću mama!!!!

Na pragu sam četvrtog mjeseca, i može se reći da još ne dopire do mene šta me je snašlo. Znam samo da sam presrećna i da maštam o svojoj bebi. Kakva je i šta će biti, kako će izgledati i sl....Nije bitan pol, svejedno nam je, a ja sve imam neki osjećaj da ću roditi dječaka.
Na sreću početak trudnoće nije pratio uobičajeni proces kod većine trudnica. Nisam imala ni mučnine, niti sam povraćala, još samo da je proljeće ugođaj bi bio potpun. Ali nema veze, doći će i vrijeme i za šetnje i uživanja.
Kako sam totalno u tom fazonu (doduše uglavnom sama sa sobom, ne opterećujem okolinu, sem muža :) ) misli mi uglavnom lutaju u tom smjeru. Kakvu ću garderobu kupiti. Kakvu ću sobu izabrati i sve te sitnice kojima se sve buduće mame raduju.

Tako da mi je svaki dan interesantniji od prethodnog, razmišljam koliko je moja beba porasla i još kada sam je vidjela na 4D snimku totalno sam pobudalila. Jedva čekam avgust :)


Bog i Djeda Mraz su ove godine bili darežljivi i ispunili mi najveću želju tako da HVALAAA :)
 
Potrudiću se da budem redovnija u narednom periodu. Poljubac od nas dvoje :***

P.S.- fotke sam uzela sa interneta :)

Comments

  1. Predivno!! Čestitam vam od srca <3!

    ReplyDelete
  2. Joj cestitam ti draga! Uzivaj i u trudnoci a uskoro ce i bebaaa! Divno!

    ReplyDelete
  3. Koja odlična vijest... Čestitam ti od srca. Želim ti laganu trudnoću u kojoj ćeš uživati <3

    ReplyDelete
  4. Cestitam Sanja! Da nam rodis zdravu bebicu i da uzivas u trudnoci :*

    ReplyDelete
  5. Cestitam ti, to je definitivno najljepsi period zivota, bar ja tako mislim ;) Moja sestra treba da se porodi svaki dan, ocekujem lijepe vijesti, tako da sam i ja u fazonu odjece za bebe, uredjenja sobe i slicnih slatkih muka :)

    ReplyDelete
  6. Prelepe vesti zaista :) Čestitam od srca :)

    ReplyDelete
  7. Cestitam. Uzivajte i ne opterecujte se prolaznim stvarima, i nedajte da vam gluposti kvare sretne trenutke. Beba u zivotu je premijera filma bez reprize, pa osjecajte i gledajte svim culima :)

    ReplyDelete
  8. Prekrasna vijest, cestitam od srca! <3

    ReplyDelete
  9. Divna vijest! Čestitam draga od ♥

    ReplyDelete
  10. Cestitam! Bolji poklon nisi mogla dobiti! <3

    ReplyDelete
  11. Čestitam još jednom, uživaj jer tako brzo prođe trudnoća, ali onda doduše dolazi još veća uživancija :-)

    ReplyDelete
  12. Aaaaaa, čestitam :-D blago tebi, hoću i ja još jednu, ova mi je već napunila godinu dana .-D Čuvaj de dobro, hrani se zdravo, pazi sta jedes i pijes i kloni se interneta-u smislu foruma o trudnoći. Ja sam se pretpratila na babycenter, svake sedmice su mi dolazili mailovi i kupila sebi knjigu Sta očekivati u truidnoći(What to expect when you're expecting) i sekirala se čitajući forume. Još jednom, puno sreće :-*

    ReplyDelete
  13. Jaaaaao kako mi je dragoo!!! :D Uživaj dok traje :)

    ReplyDelete
  14. Čestitam ti od srca <3 to je sreća najveća!

    ReplyDelete
  15. Pa baš sam se mislila gdje si ti nestala draga Sanja! Nemaš pojma kako me je sad ova vijest obradovala :)))))))))))) Presretna sam radi tebe, neka samo bude sve u redu a ti uživaj maksimalno!
    Šaljem veliki cmok :*

    ReplyDelete
  16. Čestitke!!! :D Divne vesti, divan tekst, lepo je podeliti ovako lepe životne trenutke sa drugim ljudima, deluje vrlo pozitivno i ohrabrujuće.

    ReplyDelete
  17. Čestitam! :D Uvek mi je drago kada čujem ovako radosne vesti.

    ReplyDelete
  18. Hvala super je znati da ste tuuuu :). Ništa ne čitam, tj, ne učestvujem u konverzaciji po forumima, slušam svoje tijelo, uputstva ljekara i osjećam se odlično. Jasmina je pomogla sa postom o trudnoći, ipak je lakše kada neko koga znate napiše nešto korisno. Za sada je sve OK, i nadam se da će tako i ostati. Inače nisam paničar i pravo me nerviraju one priče tipa :"Joooj i moje komšinice komšinica jeimala isto...i onda neka katastrofa!". Sve će biti dobro ;) Hvala

    ReplyDelete
  19. da bude živo, zdravo, uz brdo brzo i da piški stojeći. i da mu dođemo na babine naravno! :D :D

    ReplyDelete
  20. krasne vijesti, samo ti uživaj, čestitam :D

    ReplyDelete

Post a Comment