My beauty place!!!

Iako većinu egzibicija uređivanja uglavnom radim sama kod kuće i sama sam svoj majstor, ima nekih stvari koje ipak najradije prepuštam stručnim licima. Poslednjih godina, pronašla sam salon koji mi po svemu odgovara, i koji mi nudi sve za čim imam potrebu. Prije svega sam ambijent je toliko prijatan, da se uvijek radujem ponovnom odlasku. Iako je većina salona u mom gradu lijepo uređena, ovaj salon odiše besprijekornom čistoćom čim kročite u njega, što mi je veoma bitno. Već sam naglasila koliki sam higijeničar, i ova stavka mi je veoma važna bilo gdje da sam. Od radnog prostora, do onog u kojem živim, a između toga u svim mjestima koja obilazim. Riječ je o dvoetažnom prostoru, uglavnom u bijelim, bež i braon nijansama. Nikako nije naporan i navalentan ni bojama ni namještajem. Iako volim žive boje, mislim da je ovo prava mjera za prostor namijenjen ovoj svrsi. Kada uđete imate prostor za čekanje, prostor za rad na noktima, milion lakova, nisam stigla sve ni da fotografišem, i dio za stojeći solarijum. Mislim da je vrlo praktično osmišljen prostor i ne zauzima mnogo mjesta. U solarijume se ne razumijem, ne koristim ih pretjerano iskreno, možda 4 puta godišnje, nešto smiješno minuta, ali znam da ga djevojke u gradu hvale, jer je nudi čokoladnu preplanulost.  Kada je riječ o njezi ruku i noktiju tu mogu da garantujem izvanredne rezultate. Ja uglavnom ponekad odem na oblikovanje ili ponekad na lakiranje, ali sam prisustvovala i geliranju i nadogradnji i ostalim manikir stvarima, i mogu reći da zaista odlično obavljaju svoj posao.Oko mojih noktića uglavnom muku muče Maja i Rada, i nemam zamjerki!




 U ovom salonu možete dobiti i savršen make up, za sve prilike. Koriste visoko selektivnu kozmetiku, a poslednjih godina i kozmetiku dr.Hauschka. Iskreno nikada nisam ništa koristila od njihove šminke, ali mi je uvijek simpatična ova paletica.

Na prvom spratu nalaze se prostorije namijenjene za depilacije, masažu, pedikir, čupanje obrva, trajn obrve, kozmetičke tretmane lice, kao i kavitaciju.
Iako uglavnom pedikir radim sama, kada imam vremena odem i ove cure preporode moje noge, dok ja uživam.




Moj omiljeni dio je centralni dio salona, gdje uglavnom i najviše vremena provodim kada dođem, a to je prostorija za kozmetičke tretmane lica. Osim što je savremena po svim zahtjevima kozmetikologije, ovdje se uvijek prijatno osjećam, čak i kada mi draga Rada čisti lice i grdi zbog mitisera koji su me napali, ili kada mi čupa obrve, ili skida nausnice. Znam da ću posle toga izaći sa čistom kožom, i sve bolove pretrpim. Moj omiljeni dio jeste masaža lica, piling, maskice i na kraju kompletno čišćenje lica i pora za šta se pobrine Jelena. Zaista uživam u tome i žao mi  je što nemam više vremena da se posvetim tome, ali kada god ugrabim priliku volim da uradim nešto dobro za svoju kožu!




Brendovi koji su zastupljeni su Dr.Hauschka i Dr.Temt. I moram reći da sam zadovoljna nihovim učinkom na svom licu!






Za depilacijom nemam potrebe, jer je moja maljavost svedena na minimum. Te jedino skidam nausnice, ali ni one nisu Bog zna jake, eli eto (Rada me natjerala, rekla je da imam "brčine", a ja sam mislila da nemam :D ) Ali još nikog nisam čula da unutra vrišti dok se depilira, znači da cure nisu opasne :). U trećoj prostoriji Jelena i Vedrana obavljaju ostale kozmetičke operacije. Prije svega masažu. Koliko je masaža djelotvorna za tijelo, to je suvišno i pričati. I mislim kada bi neko sprovodio anketu o onome za šta bi ljudi voljeli imati više vremena i novca, sigurna sam da bi se masaža našla u top tri!






Kavitaciju nikada nisam probala, i ne mogu o noj pisati ništa specijalno. Znam samo da je to jedini nehiruški neinvazivni postupak koji uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Moja koleginica je isprobala ovu metodu i njeno iskustvo je pozitivno.
Nadam se da nisam nešto izostavila, jer je toliko toga što možete dobiti u ovom salonu, da ne mogu ni da se sjetim svega. U ovaj salon osim divne usluge, prijatnog ambijenta odlazim i zbog divnih djevojaka, vlasnice moje drage Jelene i cura koje rade Rade, Maje i Vedrane, koje se trude da za vas učine najbolje i da uvijek izađete sa osmijehom na licu. Po onome što vidim na licima klijenata mislim da u tome i uspijevaju. Cure hvala, divne ste, a svima koji navrate u Bijeljinu preporučujem kozmetički salon Elite Look.

Comments

  1. Uh pa fino se ti tetosis, i ja bih rado provodila dane u ovakvom salonu :)

    ReplyDelete
  2. Ovo tako divno izgleda... Oaza mira i lepote...

    ReplyDelete
  3. E pa volim ja da se tetošim, ali imam malo vremena. Biće bolje. Ovo je stvarno mjesto na kome se odmorim i opustim!

    ReplyDelete
  4. Predivno!
    Upravo sam pozeljela neki tretman!

    ReplyDelete

Post a Comment