Rose kisses lip gloss

Jedan zimski dan i prvi sniježni u mom gradu, odlučih da posvetim jednom simpatičnom proizvodu koji je odnedavno u mom vlasništvu. Još jedan od poklona Avon Bosna i Hercegovina. Kako sam ljubitelj ruževa i sjajeva i generalno preparata za njegu usana, moram proznati da me je vrlo obradovao, a posebno ovako lijepa nijansa. Riječ je o sjaju za usne Rose kisses.

Moram priznati da mi je bilo interesantno ovo pakovanje, iako nisam ljubitelj proizvoda za usne koji su spakovani u kutijice. Ali ova ružica me je kupila. Inače proizvod je pakovan u kartonsku kutijicu, na čijoj pozadini imate podatke o sastavu proizvoda, kao i osnovne podatke na nekoliko stranih jezika.

Proizvod dolazi u plastičnoj prozirnoj ambalaži.Dobije se 3 gr proizvoda. Iako vam se možda čini malo, vjerujte, treaće vam dugo da ga potrošite. Ja sam dobila nijansu Rosette, koja mi se mnogo dopada, a postoje još i Inner Glow i Passion.

Što se tiče samog sjaja nije tečan, gušćeg je sastava, ne cijedi se. Boja mi je baš divna. Kada gledate u sjaj vide se čestice šimera, ali kada sjaj stavite na usne, on se vidi samo u tragovima.  Lako se nanosi, ja sam koristila četkicu za nanošenje ruža, i mislim da je to najbolje rješenje.


Kada se nanese na usne nije ljepljiv, lijep je osjećaj, a ja sam ga stavila oko 9 ujutru na usne, i u 12 sam ga još imala. Dopada mi se što mu je iako je baš roze u kutiji, nijansa blaža kada ga nanesete i daje prirodan uzgled usnama. 




Sve u svemu jedan fin proizvod, dopada mi se, samo bih voljela praktičniju ambalažu, jer ne bolim da nanosim prstima sjaj. Ali kada sam vidjela ovaj poklopac, tu sam manu zanemarila. I da ne zaboravim, fino miriše, na neke bombonice!







Comments

  1. Padam na mabalažu definitivno ali i sadržaj je u ovom slučaju krasan.

    ReplyDelete
  2. Pa jeste vrlo je lijep. Baš mi je simpatično pakovanje, ali sam se oduševila i sjajem. Posebno postojanošću. I nijansa je nekako moja :)

    ReplyDelete
  3. Imam ovo sjajilo, preslatko je :)

    ReplyDelete
  4. Kako je slatko pakovanje. Zelim!!!

    ReplyDelete

Post a Comment