Hello NOVEMBER!!!

Još samo dva mjeseca do kraja ove godine. Kako vrijeme brzo prolazi!?! Nisam se čestito ni okrenula, a sad će još malo čuvena pitanja: Gdje ćeš za Novu godinu? Snimanje novogodišnjih priloga, ona čuvena drama, dolazak stranaca, gužva u gradu, strka i ostalo što ide u paketu sa zimom. Slave, hrana, i ostalo što bezuspiješno pokušavam da izbjegnem dugo i svake godine se zaklinjem da je kraj prejedanju. I naravno da nikad nisam ispoštovala. Rekla sam davno, karakter mi je nula:). I evo me na početku još jednog mjeseca. Volim svaki prvi, svaki početak, ono kad otvorite prvu stranicu nove sveske-mada me ovaj prvi zatekao i dalje u lošem zdravstvenom stanju. Već tri sedmice pokušavam da se oporavim od pred-upale pluća i ždrijela, ali me ne ide. Ali vjerujem u prirodnu medicinu, ma koliko bila spora:) Evo zašto volim novembar.

Prvo jer se uvijek radujem svom rođendanu, koji je  odmah na početku tj.4.tog. I ma koliko godina imala, i dalje se radujem poklonima, dragim ljudima, i ono kad si bitan taj dan. O godinama ne mislim, jer je suludo žaliti za prolaznim stvarima. Svaka godina sa sobom nosi svoje, lijepo je znati ih iznijeti na pravi način. Bitno je koliko si srećan i zadovoljan, a ne koliko godina imaš!A ovo je i prvi rođendan koji proslavljam kao Sanja Trifković ;).
Radujem se novembru jer ću sebi za rođendan pokloniti kofer za šminku, koji dugo želim i ono kao da kupujem Ameriku, a ne običan kofer, radujem se tome da sve lijepo sredim i poslažem :) Ženska posla:)
Piću čaj do mile volje i tek u novembru ima pravi smisao...gledaš kroz zamegljeni prozor kafića, ili kuće, napolju je hladno, vjetar nosi lišće, ljudi se bore sa vjetrom i kišobranom, a ti u toplom sjediš, čaj se puši, imaš šal neki mekani oko vrata i uživaš sa dragim ljudima. Volim deke, i iako se već umotavam u njih, tek od novemra shvataš da je zima na pragu i ona mekoća i toplina ti se razliježe tjelom, i ne želiš da ustaneš...želiš zauvjek da ostaneš u tom blaženstvu.
Iako tokom čitave godine čitam knjige, to se posebno intezivira upravo u novembru. Obožavam knjige, sve ostalo padne u zaborav kada su pored mene knjige!
Ono što me takođe raduje, jeste snimanje i nekoliko muzičkih spotova, kako najaviše kolege iz moje produkcije, a ona su  iako veoma naporna, posebno u zimskom periodu, znaju biti i vrlo zabavna. Te se radujem i tome. Ima tu još dosta stvari o kojima bi se dalo pisati. Uglavnom može se reći da volim novembar. I ove godine imajući moju averziju prema kupovini zimske garderobe, šoping tog tipa biće sveden na minimum i na osnovno. Što se tiče mjeseca za nama, mogu ga ocijeniti sa jednom osrednjom trojkom. Ne znam, falilo mu je dosta toga da bude bar četvorka, tako se nadam boljoj ocjeni mjeseca pred nama. I ovaj put staviću fotkice noktića koji su  obilježili protekli mjesec, a uvešću i make up opciju, pa ću se potruditi da fotkam i svaki make up, a evo i nail arta - Oktobar na mojim noktima je izgledao ovako:

Neke ste već vidjeli u MM postovima. I da malo sam skratila nokte, bili su pretjerano veliki za normalno funkcionisanje. 
Dragi drugari, nadam se da se i vi radujete novom mjesecu, jer svaki dan nosi nešto novo, drugačije. Uživajte u svemu što vam život servira i ne propuštajte pružene prilike, možda su to jedine šanse koje ne treba da izgubite. Comments

 1. Prekrasan post. Ozdravi brzo da možeš lijepo proslaviti svoj rođendan.

  ReplyDelete
 2. Poslednja fotografija sve je rekla <3!

  ReplyDelete
 3. Brzo ozdravi, Trifkovicko, pa da proslavis kako treba taj rodjendan :))

  ReplyDelete
 4. Krasan post, još jedno krasno vikend štivo kod tebe.

  ReplyDelete
 5. Kako zavidim svima kojima će rođendna uskoro, moj je tek za tri mjeseca :(
  I ne mogu da vjerujem da je novembar počeo, kao da sam jučer slavila Novu godinu.

  ReplyDelete
 6. Hvala vam drugari na lijepim željama. I podršci...ali neminovno vrijeme prolazi vrlo brzo :*

  ReplyDelete
 7. Lovely


  http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
  twitter & instagram : @fashionrlounge
  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  ReplyDelete
 8. Brz oporavak zelim i srecan rodjendan sutra. Ja cekam ovaj Novembar jako dugo, lijepe stvari me cekaju i putovanje i voljena osoba :).

  ReplyDelete
 9. Ja tek sad citam, tako da sa zakasnjenjem srecan rodjendan :)
  Joj i ja bas volim caj, pogotovo u ove hladnije dane. Ipak se nadam da novembar nece biti bas jako hladan :)

  ReplyDelete
 10. Hvala Majo :*. Pa kako stvari stoje i neće biri neke specijalne hladnoće, barem u narednih nekoliko dana, sem malo kiše u nedjelju i ponedjeljak (evo malo vremenske iz prve ruke ;))

  ReplyDelete

Post a comment