Small NEW IN

Gadno sam bolesna, boli me svaka kost, te mi i tipkanje po tastaturi pričinjava napor. Mrzim ova grip stanja ili šta već, ali sve se nadam da će me proći. Prije nego što sam se "raspala" planirala sam manji šoping, ali od svega toga malo i uspjela. Uspjela sam samo da uhvatim ovaj šampon za suvo pranje kose u CM-u na akciji.

Ništa posebno, ali bude od pomoći kada se kosa zamasti, a nemam vremena za odlazak frizeru. Inače ovaj je za tamniju kosu, a miris mi se baš i ne sviđa, ali šta je tu je :).
Tu je i ova Artdeco maskara Perfect volume, koja je takođe bila na akciji. 
Ne znam samo zašto sam uzela vodootpornu, s obzirom da mi ne  odgovaraju. A ova maskara na prvi pokušaj iskreno i nije nešto. Trepavice su mi iste, ništa se nije desilo, nikakav specijalan efekat, mada daću joj još vremena da se pokaže, meni se maskare svide tek kad potrošim pola pakovanja, tad djeluju. 
Imala sam plan još da kupim neke stvarčice u Alexandru, ali pošto je bio sajam kozmetike u Beogradu, radili su skraćeno, a u subotu nikako, te nisam uspjela da odem, a usput sam se i razboljela. Ipak da ne ostanem bez noviteta, pobrinula se draga Jasmina, kod koje sam naručila ove stvarčice. Rječ je o GR ruževima 82,84 i 114.

Mnogo su lijepe boje, posebno sam se u 114 zaljubila, ali pisaću posebno o njima. I lakove koje sam željno čekala. GR Jolly Jewels u nijansama 103, 105 i 110. Prelijepi su.




I Rich Color lak u nijansi 16, a Jasmina j poslala i 29. Hvala ;) Plavi sam odmah nalakirala i ostala bez teksta koliko je dobar!!!

Nadam se da ću uskoro moći da odem i pokupujem još šta sam htjela, a narednih dana slijede i recenzije nekih ovdje viđenih stvarčica ;)

Comments

  1. Plavi GR je fantazija a bome ni crveni ne zaostaje :D
    Zao mi je ako nisi posebno zadovoljna sa Girlz Only samponom za suho pranje kose, trenutno je to najbolji koji sam pronasla kod nas u BiH. I meni je miris poceo smetati ali je jako funkcionalan. Nadam se da cemo uskoro imati Batiste i neke druge opcije. Jako lijep new in :) :**

    ReplyDelete
  2. Hvala draga Selma, nisam skroz nezadovoljna, samo bih voljela da malo više potraje to kada ga napršćem, nervira me kratkotrajan efekat, i bolji mi je miris bio onog roze pakovanja, a ja sad kao hajde da uzmeme ovaj za tamniju kosu, ali mi je miris baš nešto bzv.

    ReplyDelete
  3. Volim Golden Rose. Moze se pronaci bas finih proizvoda....akcenat mi je na sjajevima za usne.

    ReplyDelete
  4. odličan šoping, lakovi mi se jako sviđaju :D

    ReplyDelete
  5. Sjajan šoping, jedva čekam utiske o maskari!

    ReplyDelete

Post a Comment