Polka dots...MM #6

I dalje imam problema sa laptopom, i sutra će jadničak na generalku. Šta da se radi. Sve to me je usporilo da objavim moj ovonedjeljni MM, te se izvinjavam što kasnim :(. E obožavam inače tufnice, da otvorite moj ormar vidjeli biste o čemu govorim. Tufne na sve načine :D. Kada je izglasana tema tačkica prva asocijacija mi je bila Mini Maus. Ne znam zašto ali sam odlučila da idem u tom smjeru.

Tako da sam odlučila da nalakiram crvene noktiće sa tufnicama, i crni frenč sa mašnicom. Bolje da sam kupila mašnicu gotovu, ali sam zaboravila, a danas je nedjelja ništa ne radi, te je ispalo kako je ispalo. Nadam se da vam se dopada,nema puno fotki. Nisu bile dobre,pa ih nisam htjela po svaku cijenu postavljati.
To su bili Mini tufne, a pošto mi je prije ovog manikira na noktima bio plavi GR lak koji sam nedavno dobila, bilo mi ga žao skinuti,a da nema ni jedne tufnice. To me asociralo na čuvenu bakinu plavu šerpu.
Pa sam svog plavca malo potačkala ;)
U ovom MM-u ove sedmice učestvovale su i :

Ako sam nekoga izostavila neka se žali :)






Comments

  1. Baš su slatka oba :))) Kad videh šerpu, setila sam se jedne prodavačice, kad sam pitala hoće li da se ogule tufne sa šerpe, a ona da me ubedi: "Cela šerpa se obije vremenom, ali tufne ostaju." :D

    ReplyDelete
  2. Kako odlično! Ova prva minnie manikura mi je preslatka,a i ova plava po uzoru na šerpu :))

    ReplyDelete
  3. crvena preslatka ali plavu bih ipak radije nosila :D

    ReplyDelete
  4. Ajme, ovo je preslatko <3 i crveno mi se malo više sviđa :D

    ReplyDelete
  5. Zakon! :D Posebno mi je fora ova plava manikura zbog ovog retro lonca koji me skroz podsjetio na djetinjstvo :D

    ReplyDelete

Post a Comment