My TOP 10 lipsticks

Razmišljajući o čemu da pišem, izbor je pao na top 10 ruževa koje koristim poslednje vrijeme. Prvobitno je to bilo samo 7, koje sam vrtila u krug ali eto sa novitetima od prije neki dan i ta tri su upala u uži izbor.

Moj omiljeni nude ruž je Catrice u nijansi 190 The nude the beter. Mnogo je lijep, kremast i ne isušuje mi usne. Meni dovoljno da ga uvrstim u favorite.

Nekada sredinom ljeta imala sam i svoja prva iskustva sa Golden Rose ruževima. Naravno poručila sam ih kod Jasmine. I to u ove četiri  boje. Odmah sam zavoljela 82 nijansu, ali sam i ove druge koristila vrlo često tokom ljeta. Moram reći da mi se dopadaju ovi ruževi, i po efektima koje ostavljaju, i po pigmentiranosti, a jedina mana im je, barem kada je riječ o meni, što mi isušuju usne. 
U poslednjem postu sam pisala o novitetima, među kojima su se našli ponovo GR ruževi, i uvrstila sam ih u top 10, s tim što je što se mene tiče 114 ruž mog života, za sva vremena, i trajno sam zaljubljena u njega. Mislim da sam poslednjih dana otkako je u mom vlasništvu, jednostavno poludjela za njim. Ono što kažu uz sve mi se slaže!
E tu su i ove tamnije nijanse moj omiljni burgundy ruž Artdeco 35 i ovaj Collistar, koji ima bazu koja se prvo nanese, pa onda ruž, i bude poprilično trajan, ali i sa njim imam problem isušivanja usana. Ali nijansa je OK i povremeno ga stavljam. Ali moja ljubav je Artdeco :)
I za kraj sam ostavila svoj omiljeni crveni ruž. Dugo nisam nosila crvene ruževe smatrajući da mi ne stoje najbolje, a onda sam otkrila svoju savršenu nijansu. Riječ je o Maybelline 547 Pleasure me red. Odličan,odličan,odličan. Sve što bih rekla umanjilo bi njegovu ljepotu. Toplo preporučujem.
Kako vam se dopadaju moji ruževi? Inače imala sam i još uvijek imam gadan problem sa računarom, ni sama ne znam kako sam ovo uspjela napisati, tako da se nadam da će me i sutra poslužiti sreća da objavim redovni MM post.























Comments

  1. Prelijepa ti je kolekcija, nosila bih sve do jednoga :))

    ReplyDelete
  2. divan odabir, nekoliko ih je završilo na listi kod mene :D

    ReplyDelete
  3. Razmišljala sam da napšem ovakav post, ali uvijek mi je falio neki ruž :D Svaka čast, odlično odrađeno. Maybelline ruževi su mi savršeni, ali opet mi je draže za te pare kupiti pet Golden Rose komada :D

    ReplyDelete
  4. Imam 126,114 :).

    Taj Catrice ce biti moj, onako garantujem. :D

    ReplyDelete
  5. Predivni su ti ruževi, posebno GR - imam neke nijanse i moram si ih još kupiti, ali kada se tamo nađem pred štandom nikada ne znam koju da odaberem :D

    ReplyDelete
  6. Svidjaju mi se svi ovi tamniji :) a gr 114 imam i ja ali mi ne odgovara, svjetliji ruzevi mi jednostavno ne pristaju i protiv toga izgleda ne mogu nista, iako mi lijepo izgledaju na nekome kome stoje. Ako hoces, saljem ti ga, ali da znas da sam ga swatchala i isprobala :*

    ReplyDelete
  7. Zadnji je moj osobni favorit u zadnje vrijeme ;).

    ReplyDelete
  8. Nisam probala GR ruzeve moram uzeti taj 114, a i taj Catrice 190 izgleda jako lijepo! ;) Ja najvise volim mat ruzeve, favoriti su mi Rimmel Lasting finish by Kate br 111 i 109

    ReplyDelete
  9. Majo moraću da probam tvoj izbor. Moram samo da kažem, da i ja volim mat ruževe,ali se jedva izborim sa suvim usnama. To me baš nervira.

    ReplyDelete
  10. Krasan izbor! Najviše mi se sviđa Artdecov ruz! :)

    ReplyDelete
  11. Ja ga nekad nosim toliko često da zaboravim da imam i druge :)

    ReplyDelete
  12. Da li znate koja lovka za usne se poklapa sa golden rose ruzem br 114?

    ReplyDelete

Post a Comment