Halloween...MM #7

I tako dođe još jedna nedjelja i vrijeme za još jedan Matching manicure, sa drugaricama iz naše FB grupice. Svaki put nas je sve više i više, i ovonedjeljna tema je skoro jednoglasno izglasana-HALLOWEEN!!! E sad kod nas, barem gdje ja živim to se baš i ne slavi. Znamo kada je, barem mi mlađi, kao i pod uticajem sedme umjestnosti imali smo priliku vidjeti simbole ove večeri. Tu su bundeva, skeleti, mrtvačke glave i sve ono što bi moglo nekoga zastrašiti. Jedan jedini put sam se zadesila u Mađarskoj, u Budimpešti za noć vještica i bilo je strašno cool. E sad kako nisam vična crtanju i nisam imala narandžasti lak, nisam mogla nacrtati simpatične bundevice. Niti znam, niti koji đavo, te respekt prema curama koje znaju! Da zlo bude veće danas sam radila 10 sati i nije bilo šanse da nađem vremena za ovo, i mislila sam i odustati. Ipak kada sam došla kući, odlučih potegnuti poslednji atom snage  i evo mojih škrabotina...




Nadam se da vam se dopalo. Ostale cure iz grupe su bile odlične, neke toliko precizne da me je sramota uporediti svoj rad, ali nema veze, nismo svi savršeni. Evo i linkova za njih:

Cajkine kandže
Nina's nails
Lickanje
Head in the clouds
By Danijela
Searching for spark
Kapljice sreće by Mala Boginja
Nails fromFairy Tale
So Shpeksyy
Good morning, gorgeous
Nail Crazy

E tako, ako vas mrzi da klikćete na svaki, a vi liepo idite na našu FB grupu i tu smo svi na jednom mjestu! A sada laku noć. Idem da spavam kao svaka  kokoška!



Comments

  1. Odicni su! :)
    Gde si uzela taj crveni lanac?

    ReplyDelete
  2. Prekrasna manikura. Stvarno si se potrudila, svaki nokat drugačiji, lijepo :)

    ReplyDelete
  3. Ana hvala, lanac sam dobila u nekim novinama :) Cure hvala :*

    ReplyDelete

Post a Comment