First wedding fair

Prvo da se na početku ovog posta zahvalim svim ženama na divnim komentarima na prethodni post! Hvala vam, hvala što pokazujete da bez obzira što vas ne poznajem lično, znam da imam super virtuelne prijateljice. Lav juuu :* E sad juče rekoh da me čeka radni vikend, a za sve je kriv Prvi međunarodni sajam vjenčanja u mom gradu. Imajući u vidu kakva smo mi sredina, da ljudi osporavaju većinu što neko uradi ili jednostavno dođu iz puke radoznalosti, nisam očekivala čudo. Čudo nisam ni dobila, ali mogu reći da sam vidjela da su se svi izlagači maksimalno potrudili da i urede svoj prostor, ali i da pokažu zaista da su dorasla takvom događaju. Izlagači su bili iz BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Za prvi put solidno. I ono što takođe moram da istaknem i da pohvalim, jesu moji sugrađani, na koje sam bila ponosna, jer su nadmašili sami sebe. S obzirom da sam skoro prošla kroz priču vjenčanja i da znam šta to znači, iako nisam bila pod stresom, mislim da je ovo odlična prilika da se olakša budućim mladencima, i da se lakše pripreme. S tim u vezi danas su mogli da vide vjenčanice, odijela, svečane haljine, torte, cvijeće, dekoracije, pozivnice, obuću, fotografije , limuzine i da naprave besplatnu probnu šminku i frizuru.






Moje prijateljice iz cvjećare Neven, i danas su potvrdile zašto su lideri u onome što rade. Draga teta Vera, njene Sofija i Anđelija su bile divne, i zajedno sa radnicama ove najljepše cvjećare u gradu, napravile divan izlog, divne bukete i cvjetne aranžmane. Savršene!



Divne pozivnice, idejna rješenja za svadbe, rođendane i sve bitne događaje imale su i Sanja i Vesna iz tima Real dreams! Žao mi je što je svjetlo bilo malo lošije, pa nisam mogla to da vjerodostojno dočaram, ali moram reći da mi se jako svidjeo njihov izložbeni prostor.Ponudile su svoju novu kolekciju, nove stilove u aranžiranju stolova, dekorisanju, ručno pravljene pozivnice, i ostali materijal, i što mi je posebno bilo drago, bilo je dosta stvari u mojoj omiljenoj tirkiznoj boji. A i one su bile divno obučene. Djevojke svaka čast!




Žao mi je što moja draga Vesna koja je meni pravila tortu za svadbu nije izlagala, jer bih tada mogla da vam pišem o živoj legendi kada su majstorije za poslastice i dekorisanje istih u pitanju. Ipak ne mogu zanemariti ni rad drugih koji su pokazali da se zaista trude da zadovolje ukuse svih mladenaca.Tu su poslastičarnice Mocart i San Marko koji su napravili divne poslastice.





Naravno najviše posla imali su frizeri i šminkeri. Od ranih jutarnjih časova su predano radili, sređujući sve mlade koje su htjele da se probno našminkaju i friziraju. Svaka im čast za trud, a plus su sredile i sve djevojke za reviju. Frizerski studio "Nana" , "Davidoff" su bili vrlo vrijedni.



I moje drugarice iz kozmetičkog salona Ellite Look imale su svoj izložbeni prostor, koji su dijelile sa Vesnom Stankić frizerkom i šminkerkom Dijanom Stevanović. Čestiteke Jeleni, Maji (fotkala sam je i sa mojim noktićima koje je lično lakirala :), kao i Radi i Vedrani. Bile su sjajne.







Inače sajam su organizovale poznata voditeljka RTS servisa,Olivera Jovićević koja stoji iza agencije Balkan Media Team i Zorica Jovanović. Bilo je vrlo lijepo, ali našu sredinu definitivno treba prodrmati i naviknuti na ovakve događaje. Zaista je bila lijepa prilika i šansa da se vidi toliko toga lijepog na jednom mjestu!I naravno sam ambijent Etno sela "Stanišići", u kome je sajam organizovan , doprinijeo je cjelokupnom utisku.

U popodnevnim časovima organizovana je i revija vjenčanica i svečanih haljina gdje su premijerno prikazane i neki modeli najnovijih kolekcija poznatih modnih kuća, a modele su pored manekenki nosila i TV lica iz našeg grada, između ostalog i moja koleginica Ivana koje je vrlo romantično izgledala u ulozi mlade!

Sve u svemu jedan lijep događaj, i nadamo se da će sledeće godine biti još ljepše!






Comments

  1. Predivan događaj <3

    Ja bih tamo ostala dok me ne potjeraju, sve mi je tako lijepo :)

    ReplyDelete
  2. looks so cool :)

    xx
    ajnira.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I mene bi morali istjerat :D toliko volim vjencanice i vjencanja i sve u vezi toga :))

    ReplyDelete
  4. Mi imamo jedno 3-4 sajma vjenčanja godišnje, ja sam prije svog vjenčanja otišla samo na jedan i taj jedan mi je bio previše ... nekako bude prevelika gužva što meni stvara baš ogroman pritisak i nervozu, a možda je to bilo i zbog samog pojma vjenčanja :/ jer moja mam i kuma su uživale u toj posjeti :D.

    ReplyDelete
  5. Divan post, slaba sam na vjenčanja i svu pompu vezanu za njih. :))

    ReplyDelete
  6. Ej stvarno je bilo lijepo, nekako sve je romantično, vedro i baš podiže raspoloženje!!!!

    ReplyDelete
  7. Divan post, što kaže Dear Skin ostala bih tamo dok ne poteraju, kao u bajci :)

    ReplyDelete
  8. Hvalaaa...heheh...jao i ja sam to nekad govorila. Dok nije došlo moje vrijeme,e onda mi je sad sve valjda još uvijek svježe, a i išla sam poslom, tako da nisam bila euforična, ali u pravu ste, lijepih stvari nikada dosta i uživala sam!

    ReplyDelete
  9. Iznenadih se kad videh naslov pošto znam da si se nedavno udala, ali posle shvatih :D

    ReplyDelete
  10. Joooj, ovo je raj za mene. Obožavam vjenčanja :D

    ReplyDelete
  11. aaaaaaaaaaa uzivanje u postu ;)

    http://lidavelifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Drago mi je sto sam bila deo ove predivne manifestacije i nadam se da su Vam se dopale DOLCE VITA VENCANICE

    ReplyDelete
  13. Drago mi je sto sam bila deo ove predivne manifestacije i nadam se da su Vam se dopale DOLCE VITA VENCANICE

    ReplyDelete

Post a Comment